Every Moment Matters to People, Communities and the Planet

Hos Park Inn by Radisson har vi forpliktet oss til å ta vare på mennesker, samfunnet og planeten.

Vi ønsker gjestene våre velkommen til et trygt og sikkert hotellmiljø og er forpliktet til de høyeste standarder for forretningsetikk. Vi bidrar til å hjelpe små samfunn ved å tilby mat, husly og en bedre fremtid til lokale barn og unge. 

På reisemål rundt om i verden er vi i toppen hva angår bærekraftige miljøtiltak for å redusere energi, vann og avfall.
 

UNWTO Award

Park Inn by Radissons prosjekt, som bringer sammen ungdom i vanskelige livssituasjoner til et felles kunstprosjekt som uttrykker deres drømmer og kulturarv, vant prisen UNWTO Award for Excellence and Innovation in Enterprises.
Koblingen til vår fargerike merkevare Park Inn er enkel. 

Under programmet vil Park Inn by Radisson-hotellene bygge et langsiktig forhold med lokal ungdom i risikogrupper, fokusere på å utvikle arbeid og personlige ferdigheter og å organisere felles samfunnsprosjekter.

Totalt 11 veggmalerier skaper et varig, fargerikt inntrykk i: Oslo (Norge), Tallinn (Estland), Krakow (Polen), Brussel (Belgia), London (Storbritannia), Malmø (Sverige), Køln (Tyskland), Chicago og Sharon (USA) samt i Cape Town og Johannesburg (Sør-Afrika).


 

Stolt av å være øko-merketØko-merker er din forsikring for at du bor på et miljøvennlig hotell. Øko-merker, som Green Key, gir en uavhengig revidering av hvert hotells praksis og handlinger for å beskytte miljøet. I dag er over 80 Park Inn by Radisson-hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika øko-merket.

I dag har over 450 Radisson Hotel Group-hoteller mottatt øko-merker. Klikk her for å se hele listen fra Europa, Midtøsten og Afrika.