Utviklingsmuligheter

Konstruert for reisende som legger vekt på rene, komfortabel hotellovernatting med kvalitetsbekvemmeligheter og gjestfrie miljøer, er Park Inn by Radisson® raskt på vei til å bli en foretrukket merkevare. Ønsket velkommen av både forretningsfolk og fritidsreisende er denne ambisiøse hotellmerkevaren fast fokusert på å utvikle framtidige vekstmuligheter på verdensbasis.

Rent. Lyst. Komfortabelt.
Ved å drive i det midtskiktsegmentet i den globale hotellindustrien, er Park Inns friske og komfortable rom det smarte valget for reisende som er bevisste på å få mye for pengene. Det ligger Park Inn-opplevelsen hjertet nært å være effektiv, ukomplisert, praktisk og problemfri. Merkevarens pulserende fargepalett, positive service og gode plassering legger til en spennende ny vri på den tradisjonelle betydningen av en «rimelig hotellopplevelse».

Globalt anerkjent
Park Inn-ledere arbeider tett med globale utviklingspartnere for å utvide merkevarens portefølje over plasseringer i nøkkelområder for forretninger og reisemål over hele verden. I dag kan merkevaren skryte av hoteller i spennende plasseringer slik som Storbritannia, Tyskland, Sør-Afrika, India, Russland og USA.

Park Inn by Radisson-fordel
Som en del av Radisson Hotel Group familie med merkevarer, har Park Inn-franchisetakere tilgang til viktige verktøy for å bygge opp forretninger og strategier, inkludert:

  • Curtis-C – prisbelønt globalt reservasjonssystem.
  • Radisson RewardsTM for Business – bransjens mest anerkjente loyalitetsprogram for reisekonsulenten.
  • Radisson RewardsTM – globalt lojalitetsprogram for gjester som tilbyr belønninger som strekker seg over hele verden. Gratis hotellovernattinger i mer enn 70 land og flyreisebonus med over 20 flyselskaper.
  • Enterprise Strategic Sourcing – kjøpekraft til vår globale innkjøpsavdeling.

Radisson Hotel Group familie med merkevarer inkluderer Radisson®, Radisson Blu®, Country Inns & Suites® By Radisson,  Park Inn by Radisson® og Park Plaza®.

Slutt deg til oss
Finn ut mer og oppdag hvordan du kan bli en del av Park Inns familie med merkevarer ved å kontakte utviklingsteamet.

Informasjonen som finnes på denne websiden er ikke ment å være et tilbud for å selge, eller en anmodning om å tilby å kjøpe en franchise. Den er kun for informasjonshensyn. Kommunikasjonene på denne websiden er ikke rettet mot innbyggere av noen jurisdiksjon som krever registrering av en franchise før tilbud eller salg. Hvis du er en innbygger i en av disse jurisdiksjonene vil vi ikke tilby deg en franchise hvis ikke og fram til du har registrert franchisen (eller fått et gjeldende unntak) og levert redegjørelsene i henhold til gjeldende lov. Ingenting som finnes her inne skal ble sett på som et kravsfrafall av noe gjeldende unntak. I New York kan et tilbud kun gis av en aksjeinnbydelse overlevert til Department of Law of the State of New York. Slik overlevering utgjør ikke noen godkjenning av Department of Law.®