Affiliates

«The Carlson Rezidor Hotel Group er et av verdens største og mest dynamiske hotellselskap. Selskapet har en fantastisk portefølje som omfatter 1,400 hoteller i drift og under utvikling, et globalt fotavtrykk som dekker 80 land og sterke globale merker: Radisson Blu, Radisson, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inns & Suites By Carlson og Quorvus Collection»

Med Rezidor Hotel Groups affiliateprogram kan du markedsføre Radisson Blu Hotels & Resorts og Park Inn by Radisson Hotels og få provisjon for bestillinger som gjøres i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Hva er et affiliateprogram?

Ved å delta i affiliateprogrammet til the Rezidor Hotel Group kan du tjene penger ved å reklamere for oss på Internett. Vi gir deg provisjon for hver bestilling som blir generert ved at noen klikker på koblingen eller banneren på nettstedet ditt. Så enkelt er det!

Vi samarbeider med tre affiliatenettverk, slik at vi kan spore klikk og salg. Ved å registrere deg via nettverkene, får du også oversikt over salgene du gjør samt eventuell provisjon du tjener.

Hvorfor bør jeg slutte meg til?

• Radisson Blu er et eksklusivt merke med over 230 hoteller i 50 land i Europa, Midt-Østen og Afrika.
• Park Inn by Radisson er en hotellkjede rettet mot mellommarkedet som tilbyr 3- og 4-stjerners hoteller for både forretningsreisende og turister. Hotellkjeden har flere enn 100 hoteller i Europa, Midt-Østen og Afrika.
• Du vil få 6 % provisjon (individuelt for ulike markeder) med en 30 dagers cookie for alle gyldige bestillinger du genererer for begge merkene, og det er ingen grense for hvor mye du kan tjene!
• I tillegg til kundetilbud og muligheter for større provisjoner, vil vi også kjøre regelmessige kampanjer, så som muligheter for å vinne hotellopphold, slik at du kan oppnå flere fordeler enn bare provisjon.
• Programmet omfatter et utvalg av bannere samt en XML produktfeed med priser som oppdateres daglig for å hjelpe deg med kampanjer. En API er også tilgjengelig på forespørsel!
• Det er gratis å registrere seg for affiliateprogrammet. Du har dermed ikke noe å tape på å delta og legge til koblingene!

Hvordan registrerer jeg meg?

Du kan delta i programmet ved å registrere deg via koblingene nedenfor, basert på målplasseringen for de besøkende på ditt nettsted:

Registrer deg her for Storbritannia med Affiliate Window
Registrer deg her for EU med Tradedoubler

Vi håper å ønske deg velkommet til the Rezidor Hotel Group affiliateprogram snart!