Velkommen til Smart Meetings & Events av Park Inn by Radisson

Park Inn by Radissons Smart Meetings & Events er utviklet med tanke på deg, og kan tilby en frisk og oppmerksom  opplevelse fra begynnelse til slutt, for alle møtetyper og arrangementer.

Ved å forstå og forutse prioritetene til hver person som bestiller våre møter og arrangementer, er vi i stand til å levere en ukomplisert, konsistent og pålitelig tjeneste. Dette forsikrer at ditt arrangement forløper så lett og vellykket som mulig. Mye valuta for pengene, høyere og bedre enn dine forventninger.

Alltid tilkoblet

Smarttelefon, nettbrett, datamaskin … ikke gå glipp av noe, hold deg i forbindelse når du bor hos oss. Forretning eller fritid, arbeid eller lek, gjesterom eller møterom – med Smart Meetings & Events får du pålitelig og gratis trådløst Internett over hele hotellet som gjør det enkelt for deg og dine deltakere.

Service med det lille ekstra

Alle dine bestillinger behandles effektivt av våre dedikerte møte- og arrangementteam. Vi forsikrer at dine forventinger om service alltid blir møtt, og vi tilbyr rask tilbakemelding på dine telefon- eller e-postforespørsler, før du besøker oss.

Vår «Yes I can»-serviceholdning betyr at hver eneste ansatt er her for å hjelpe deg og våre andre gjester med alt dere trenger.