DANS RUNDT PÅ JULEMARKEDENE

Julen er rett rundt hjørnet, og Park Inn by Radisson vil gjerne hjelpe deg med å komme i julestemning. Vi har funnet noen av de mest magiske julemarkedene rundt om i verden, som er klare til å glede deg med et glass glühwein når som helst.

Det er kanskje kaldt ute, men disse markedene med blendende dekorasjoner, deilig mat som vil gi deg vann i munnen og flott håndverk, vil holde deg varm. Returner til et av Park Inn by Radissons flotte og vennlige hoteller under og etter vinterutfluktene dine for å få et fargerikt opphold. Del denne opplevelsen med noen du er glad i, eller overrask dem med vårt Park Inn-julegavekort.

Utforsk de mange eventyrlige julemarkedene nedenfor, og kom i julestemning!
 
*Markedsdatoene kan variere/endres, så sjekk før bestilling…

blog.parkinnhotell.no

Nürnberg: Autentisk og original

30.11.-24.12.2018
 
Som kanskje det eldste julemarkedet i verden, tilbyr det sjarmerende Christkindlesmarkt en smakfull vri på tradisjonelle festligheter. Det hele overvåket av en stor juleengel! På hovedtorget vrimler de besøkende rundt, gumlende på krydrede pølser, pepperkaker og tørkede svisker, mens de shopper kvalitetshåndverk. Her er masseproduksjonsvarer strengt forbudt! Det superstilige Park Inn by Radisson Nuremberg har 138 rom og en ideell beliggenhet nær det historiske sentrum.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Brüssel: Et vintereventyrland

30.11.2018-06.01.2019
 
Den belgiske hovedstadens berømte Winter Wonder-arrangement feirer det aller beste med julen. Du vil elske lysene på Grand Place, utsikten fra toppen av pariserhjulet, skøytebanen, det originale lyd- og lysshowet og juleparaden. Sørg for å få smakt på belgiske herligheter som vafler og juleøl. Etter actionfylte opplevelser kan du bo varmt og trygt på fargerike Park Inn by Radisson Brussels Midi Hotel. Skål!
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Dresden: Tidløs. Med fantastisk kake

28.11.-24.12.2018
 
Herlige Dresden frister julebesøkende med elleve forskjellige julemarkeder. Inkludert er det berømte Striezelmarkt – et av Tysklands eldste. Byen er også kjent for sin kjempegode Stollen – en kake fylt med tørket frukt og marsipan. Andre høydepunkter er verdens høyeste nøtteknekker, en stor julepyramide, et eventyrhus og et dukketeater. Slapp av nær glitrende Elba i det stilige og vennlige Park Inn by Radisson Dresden Hotel. Nyt det!
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Praha: Tsjekk ut magien

02.12.2018-06.01.2019
 
Prahas berømte julemarked bringer lokale og turister sammen i et fantastisk vintereventyrland. Besøk det gamle torget med sine boder, julesanger, sin julekrybbe og dyrestall – og sitt spektakulære juletre! I nærheten av Wenceslas Square finner du et annet stort marked – med mindre versjoner spredt rundt i byen. De tilbyr tradisjonelt håndverk, lokal gatemat og berømt tsjekkisk øl. Det stilige og avslappede Art Deco Park Inn Prague tilbyr et varmt, ukomplisert opphold.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Wien: En eventyrlig glede

16.11.-26.12.2018
 
Wiens vakreste torg er magisk forvandlet av byens atmosfæriske julemarkeder. Rådhusplassen blir det berømte Vienna Magic of Advent-markedet: et fortryllende eventyrland fullt av morsomheter og lys. Sving innom juleverkstedene, drikk gluhwein ved Donau og besøk markedene foran Schönbrunn Palace og Freyung-torget. På Park Inn by Radisson Uno City Vienna Hotel kan du føle deg lykkelig, med flotte fasiliteter og en Yes I Can!-energi.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Stockholm: Lys opp for Lucia

24.11.-23.12.2018
 
Den nydelige svenske hovedstaden lyser opp for å feire St. Lucia den 13. desember. I Stockholm finner du også et stort utvalg julemarkeder i fantastiske omgivelser, som Gamla Stan og byparken Djurgården. Nyt et varmt glass gløgg og smak på det moderne skandinaviske kjøkkenet. Det familievennlige Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad tilbyr herlige cocktails og raskt, gratis WiFi – det sikrer et lykkelig opphold!
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Amsterdam: Festlig moro på isen

29.11.2018-20.01.2019 (Light Festival)
 
Under Amsterdams berømte lysfestival blir Museum Square hjemmet til en fantastisk skøytebane og et julemarked. Natteravner elsker Damrak døgnåpne Winter Market, mens Rembrandtplein tilbyr godbiter for matglade. Opplev über-kule Amsterdamsche Kerstmarkt og det organiske vintermarkedet Pure Market i Amstelpark. Stilig, morsomt og moderne! Park Inn by Radisson Amsterdam City West er det perfekte valget for en smart storbyferie.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Birmingham: Det beste fra Storbritannia møter Tyskland

15.11.-23.12.2018
 
Det tradisjonelle julemarkedet i Birmingham er Storbritannias største. Feir med pretzels, schnitzler og bratwursts, og skyll ned med hveteøl, gluhwein eller varm sjokolade. Sving deg på skøytebanen, nyt Victoria Square sine konserter, og besøk Christmas Craft Market, hvor de selger lokalt håndverk og smakfulle godbiter. En morsom og varm velkomst venter deg på Park Inn by Radisson Birmingham Walsall. Wassail!
 
BESTILL NÅ - På engelsk

München: Bayerns vakre hovedstad

27.11.-24.12.2018
 
Et stort juletre lyser opp markedet på byens sentrale Marienplatz, og julemusikk spilles hver kveld fra rådhusbalkongen. Tysklands største krybbemarked ligger på nærliggende Neuhauser Strasse, mens Wintertollwood er hovedkvarteret for de som søker moro. Theresienwiese er fylt med konserter og etnisk mat! Ta en tur med juletrikken og nyt varm gløgg og pepperkaker. Og føl deg som hjemme når du bor på Park Inn by Radisson Munich Frankfurter Ring.
 
BESTILL NÅ

Køln: Romanse langs Rhinen

26.11.-23.12.2018
 
Køln kan tilby flere fantastiske julemarkeder. Alle har sin egen unike atmosfære og egne arrangementer. Finn engler og alver, spis varme, ristede mandler og drikk Glühwein under Kölns herlige katedral. Opplev atmosfæren på Roncalliplatz. Spaser gjennom historiske Heinzelmännchenmarkt, eller nyt litt maritim julemagi på Harbor Christmas-markedet. Slapp av i nærheten av Rhinen, på det muntre, levende Park Inn by Radisson Köln City West Hotel.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Frankfurt: Fantastisk festlig

26.11.-22.12.2018
 
Tusenvis av blinkende lys og røde bånd fargelegger Römerbergs praktfulle juletre. Den historiske gamlebyen i Frankfurt er et romantisk bakteppe for byens julemarkeder. Nyt lokale spesialiteter som gløgg, stekte pølser og Bethmännchen, en svært fristende marsipangodbit. Det moderne Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel er et ideelt utgangspunkt for en enkel storbyferie – alt på ett sted, og med rask, gratis Wi-Fi.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Bucuresti: Lys i brann

30.11.-26.12.2018
 
Bucurestis viktigste julemarkeder lyser opp i hjertet av byen, nær den vakre gamlebyen. Av høydepunkter finner du tradisjonell musikk og dans, smånisseverksteder, julenissens hus og lokal gatemat. I julehøytiden glitrer rundt tre millioner lyspærer i bygatene. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence har en smart og praktisk beliggenhet og tilbyr også gratis tilgang til et førsteklasses helsestudio.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Krakow: En herlig, hvit jul

30.11.-26.12.2018
 
Vakre Krakow er vanligvis dekket av snø i vintersesongen, noe som skaper en nydelig atmosfære på julemarkedet. På Rynek, det enorme torget i gamlebyen i sentrum, finner du boder som selger velsmakende matvarer, tradisjonelle ullvarer og lokalt produserte smykker. Som majestetisk bakteppe ligger den gamle tekstilhallen. Det varme og innbydende Park Inn by Radisson Krakow Hotel tilbyr fantastisk utsikt over Polens nest største by.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Antwerpen: Alle de riktige tingene

08.12.2018-06.01.2019
 
Sjokolade er en viktig attraksjon på Antwerpens fabelaktig festlige markeder som Grote Markt, Suikerrui, Handschoenmarkt og Groenplaats. De blir forvandlet av blinkende lys og julemusikk – i tillegg til noe nytt hvert år! Unn deg selv litt himmelsk og varm sjokolade før du prøver ut nærmeste skøytebane. Det stilige og vennlige Park Inn by Radisson Antwerp har beliggenhet ved byens sofistikerte Square Mile.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Moskva: God jul i Kremlin

18.12.2018-14.01.2019
 
Den idylliske julemarkedet på Moskvas legendariske røde plass har en unik bakgrunn av Kreml – samt byens største skøytebane! Med varighet helt frem til den ortodokse julefeiringen den 6. januar, er markedet det perfekte stedet for å kjøpe typiske russiske souvenirer, som for eksempel malte matrjosjkadukker. En god kopp kaffe vil hjelpe mot kulden! Føl deg som hjemme, enten du bor på Radisson Sadu, Moscow Hotel, the Park Inn by Radisson Sheremetyevo eller the Park Inn by Radisson Odintsovo Moscow.
 
BESTILL NÅ

Linz: Godt valg for godt håndverk

17.11.-24.12.2018
 
Det sjarmerende Christkindlmarkt, markedet på torget i Linz og Wintermarkt på Pfarrplatz er anerkjente utstillingsvinduer for lokale kunstnere og håndverkere. Ta deg tid til å kjøpe fantastiske gaver mens du tygger på pølser grillet på trekull. Eller ta turen til eventyrverdenen Linzer Volksgarten, designet for å glede barn i alle aldre, fra 0 til 90 år! Det skinnende Park Inn by Radisson Linz Hotel er et smart valg for en uforglemmelig juleferie.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Manchester: Kul jul

09.11.-22.12.2018
 
Manchester er en trendsetter, men likevel en vennlig by. Manchester er stolte av sitt utvalg av julemarkeder, som tiltrekker millioner av besøkende årlig. Mer enn 300 blinkende boder tilbyr oppfinnsom og hipp mat. I tillegg er det et stort utvalg av gode ting å kjøpe på den sentrale markedsstien. Gjestene på moderne Park Inn by Radisson Manchester City Centre kan sone sine syndige handlinger i hotellets helsestudio!
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Luxembourg: Det vakre vinterlyset

22.11.-24.12.2018
 
Luxembourgs fantastiske vinterlys gjør den gamle byen glitrende, med over 1,6 millioner lyspærer. Julemarkedene har en avslappet, paneuropeisk smak, samt kakene Sachsen Stollen og Buche de Noel. Sanger blir sunget på Luxembourgish – med «Stille Nacht» på tysk og White Christmas på engelsk! Festlige markedsboder selger håndlagde lys, pepperkaker og tradisjonelt leketøy. Fargerike Park Inn by Radisson Luxembourg City Hotel ligger kun en spasertur fra sentralstasjonen og gamlebyen.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Orlando: En god, amerikansk jul

08.11.-21.12.2018
 
En litt annerledes juleopplevelse kan forventes i Orlando, med byens verdensberømte temaparker. Juletradisjoner og gledelige feiringer forvandler byen til et lystig julereisemål. Her kan du holde julefeire med både Mikkes Very Merry Christmas, Macys Holiday Parade og SeaWorld Orlando. For et ideelt ferieopphold kan du bo i et av de 434 rommene på Park Inn by Radisson Resort & Conference Center Orlando. Det ligger bare noen minutter fra områdets mest berømte attraksjoner.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Zürich: Rask vei til moro

22.11.-24.12.2018
 
Christkindlimarkt på Zürich sentralstasjon er en av Europas største innendørs julemarkeder. Togreisende blir møtt av en innbydende eim av gløgg og synet av et 50-fots høyt juletre, glitrende med tusenvis av Swarovski-krystaller. Byens tradisjonelle utendørsmarked finner du i gamlebyen. Og det smarte, moderne Park Inn by Radisson Zurich Airport Hotel er über-praktisk – for både fly og festligheter!
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Stuttgart: En glitrende juleperle

28.11.-23.12.2018
 
Fem flotte gamle brosteinsbelagte torg huser en av Tysklands eldste og største julemarkeder. De stilige bodene bringer nytt liv til de historiske omgivelsene. Musikere og kor opptrer i de mørke timene utenfor Old Palace, med sitt ruvende juletre. Av andre høydepunkter finner du skøytebane, minijernbane og det historiske matmarkedet. Park Inn by Radisson Stuttgart Hotel sikrer et smart og innbydende opphold og gir deg enkel tilgang til Marienplatz.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Riga: En baltisk skjønnhet

30.11.2018-06.01.2019
 
Rigas julemarked holdes på den vakre, gamle Domkirkeplassen – som er på UNESCOs verdensarvliste. Helt frem til den ortodokse julen holdes, selger bodene latvisk trehåndverk, baltisk rav, ull, lokal honning og gløgg. I den kalde luften hører du lyden av julesanger og folkeviser, sunget av latviske kor. Nyt et smart opphold på sentralt plasserte Park Inn by Radisson Riga Valdemara eller på Park Inn by Radisson Hotel Riga Barona.
 
BESTILL NÅ

Leuven: Historisk og vakker

12.12.-23.12.2018
 
På gatene i gamle Leuven, en berømt flamsk bryggeriby, finner du festligheter i 10 dager på byens eldste og mest fortryllende julemarked. Du finner det på Monseigneur Ladeuzeplein og Herbert Hooverplein. Ikke glem å smake på beignets i 't Wit Madammekes bod – en fantastisk lokal favoritt. Hold deg varm og smilende på sentrale Park Inn by Radisson Leuven Hotel.
 
BESTILL NÅ - På engelsk

Williamsburg: Nisser og handelstradisjoner

17.11.2018-05.01.2019
 
Besøk Williamsburg denne julehøytiden, og oppdag hva Busch Gardens juleby, julemarkedet på Main og Colonial Williamsburg, har å tilby. Ekte amerikansk juleparade, århundregamle ferietradisjoner og en av de største lysinstallasjonene i Nord-Amerika. Her kan du få en festlig ferie! Bo på det sentralt beliggende Park Inn by Radisson Williamsburg for din perfekte ferie. Og se opp, kanskje du ser julenissen?
 
BESTILL NÅ - På engelskFinn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


Destination Søk med kart
1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
Bestill
Garantert laveste rompris