Kim alle klokker, nå er julen her! Tiden for tradisjoner, duftende kjeler med gløgg og den mørkeste tiden på året! Heldigvis er vi i Skandinavia mestere i å lyse opp denne mørke tiden og gjøre den til årets mest etterlengtede høytid! Det kalde været, skøytebaner, markeder som selger håndverk, kanelkrydder og varm sjokolade, varme familiesammenkomster, middager med levende lys, duften av grantre, sanger rundt juletreet og mange andre minneverdige og magiske øyeblikk. Enten du ønsker å tilbringe neste jul i Sverige eller hjemme i Norge, vil våre mange spennende juletilbud hos Park Inn by Radisson-hoteller sørge for at du får oppleve vinterens magi.    

Park Inn by Radisson Stockholm Solna


Gjør julegavekjøpene til en avslappende opplevelse med den spesielle julepakken til Park Inn Radisson Stockholm Solna. Bo i opptil to netter og nyt hotellets superfrokost om morgenen − før du drar ut på julegaveinnkjøp med et gavekort pålydende 250 SEK! Og det er ingen grunn til bekymring – treningsstudio og badstue er inkludert når du trenger det som mest.

Park Inn by Radisson Lund


Det er noe helt spesielt med å feire julen i Sverige: den varme gløden av stearinlys, de vennlige ansiktene og de nærmest uendelig mange skandinaviske delikatessene. Park Inn by Radisson Lund tilbyr alt dette, og mye mer. Fra tradisjonelle svenske spesialiteter som syltet sild og røkt laks til  svinekjøtt med sprø svor − la hele spekteret av skandinaviske julesmaker og levende pianomusikk lulle deg inn i ditt eget lille vinterlandskap. 

Park Inn by Radisson Uppsala

 

Enten dere er en bedrift som ser etter et sted å arrangere julebordet eller du vil feire jul med storfamilien, er den moderne, men likevel hjemmekoselige atmosfæren til Park Inn by Radisson Uppsala et utmerket og morsomt valg! På restaurant Aperitivo handler det om god mat og drikke og å ha det godt, derfor er julemenyen fullpakket med delikate retter, fra tradisjonelt til moderne, avrundet med et fristende utvalg av forførende desserter. Og ettersom hotellet ligger i sentrum, vil gjestene aldri ha problemer med å finne veien tilbake!

Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel


Park Inn by Radisson på Gardermoen er et elegant hotell med moderne fasiliteter, men når det kommer til jul, blir tradisjoner tatt på alvor. Foruten norsk laks, kan du se frem til en behagelig julebuffé med klassisk julemat eller en tre-retters julemeny − med alt tilbehør!