Vinner-teamet

Etter måneder med planlegging, stemmegivning og overveielser, kan vi nå kunngjøre at Cornell University er blitt kåret til vinner av INNovation Room-konkurransen.

Teamets innovative "Palette"-konsept matchet best konkurransens utvelgelseskriterier, ved å tilby et romservice-alternativ med lokal og sunn mat klar til å spises, hele døgnet.

 

Det iøynefallende konseptet bruker i tillegg et toppmoderne betalingssystem med etikettsensor for å belaste rommene direkte.
De aller beste skolene for hotelledelse i verden kjempet mot hverandre i konkurransen, så gratulerer til Cornell University for suksessen deres!

Del dine tanker om Palette ved hjelp av #INNovationRoom.

Konkurransen

Grupper fra ledende hotellhøyskoler ble invitert til å delta i kickoff for INNovation Room på Park Inn by Radisson Manchester City Centre i september 2016.

På det tre dager lange arrangementet fikk deltakerne sjansen til å høre inspirerende foredrag og utveksle ideer med andre studenter fra hele verden, før de videreutviklet tre ideer de mente ville bidra til å revolusjonere gjesteopplevelsen på Park Inn by Radisson.

I november presenterte gruppene én idé for INNovation Rooms dommerpanel i håp om å gå videre til publikumsavstemningen.

For hver stemme som ble avgitt av publikum, støttet Park Inn by Radisson unge som står i fare for arbeidsledighet. Støtten ble gitt i form av 1 USD per stemme til Youth Career Initiative (maksimalt 25 000 USD), hotellbransjens globale l øsning på ungdomsarbeidsledighet. Vilkår og betingelser gjelder.

De to ideene med flest stemmer gikk videre til siste del av konkurransen, der dommerne kåret den endelige vinneren.

Møt skolene
Møt panelet
INNovation Room-panelet består av toppledere fra Carlson Rezidor Hotel Group og en ekstern reiselivsekspert. Bla i karusellen for mer informasjon.

Youth Career Initiative

Hver gang noen avga en stemme i avstemningsrunden, ga Park Inn by Radisson 1 USD (maksimalt 25 000 USD) til Youth Career Initiative, hotellbransjens globale løsning på ungdomsarbeidsledighet, som Carlson Rezidor Hotel Group er en ledende støttespiller av.

Youth Career Initiative, International Tourism Partnerships’ program for ansettelse av unge, er et 24 uker langt utdanningsprogram i samarbeid med ledende hotellkjeder, deriblant Carlson Rezidor Hotel Group.

 

Det er rettet mot vanskeligstilt ungdom med begrensede eller ingen muligheter til å finne arbeid eller ta høyere utdanning etter videregående. Programmet lærer de unge å ta veloverveide karrierevalg, gjør dem til interessante jobbsøkere og setter dem i stand til å bryte den onde sirkelen med fattigdom, sosial utestengelse og utnyttelse.

null
Related stories
blog.parkinnhotell.no