Park Inn by Radisson Stavanger Hotel

Lagaardsveien 61 P.O. Box 307 N-4002 Stavanger Norge +47 5176 2000
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Oppdag vårt stilige hotell nær Stavanger sentrum

Moderne og lys innkvartering i hjertet av Stavanger

Stavanger er kjent som en travel kommersiell havn, og fungerer også som en utmerket base for å utforske de vakre fjordene, innsjøene og fjellene i Sør-Norge. Når du bor på hotellet vårt i Stavanger, kan du nyte spennende dagsturer til Lysefjorden eller Jærstrendene. Samtidig er hotellet bare en kilometer fra kjente attraksjoner, restauranter og uteliv i byens sentrum.

Vi har topp bekvemmeligheter, deilig mat, og alle konferansefasiliteter

Alle våre 128 rom i Stavanger har moderne tjenester som gratis høyhastighets-Wi-Fi og satellitt-TV. Vår restaurant på stedet tilbyr kveldsmåltider. Gratis parkering på stedet og et besøk i vår avslappende badstue bidrar til å gi deg et stressfritt besøk. Reiser du til Stavanger i jobbsammenheng? Våre moderne arrangementslokaler kan holde konferanser og banketter for opptil 280 personer. Møtestedet i toppetasjen har vidstrakt utsikt over Nordsjøen, noe som også gjør dette til en utmerket setting for spesielle arrangementer.

Hotellfasiliteter

  • Vårt hotell i Stavanger ligger kun en kilometer fra sentrum.
  • Alle 128 rom har høyhastighets-Wi-Fi.
  • Ta gjerne et deilig kveldsmåltid i vår restaurant.
  • Gratis adgang til hotellets badstue og gratis parkering på stedet.
  • Syv fleksible møterom med plass til opptil 280 deltakere.
  • Top Hat har en egen takterrasse med utsikt over havnen.
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, kan du gi beskjed til en av våre ansatte under oppholdet. Enten så ordner vi det, eller så trenger du ikke å betale.