Park Inn by Radisson Stavanger Hotel

Lagaardsveien 61 P.O. Box 307 N-4002 Stavanger Norge +47 5176 2000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Velkommen til vårt hotell i Stavanger sentrum

Stavanger er en allsidig by som kan skryte av et rikt kulturliv og sjarmerende bygater med et stort utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Byen fungerer også som et perfekt utgangspunkt for å utforske de vakre fjordene, innsjøene og fjellene regionen har å by på. Som gjest på Park Inn by Radisson Stavanger Hotel kan du nyte spennende dagsturer til Jærstrendene eller Lysefjorden, og besøke den verdenskjente Preikestolen. Samtidig ligger hotellet bare én kilometer fra kjente attraksjoner, restauranter og uteliv i byens sentrum.

Topp komfort, deilig mat og moderne konferansefasiliteter

Bo komfortabelt på et av våre 128 rom ,med gratis trådløst internett og TV, og slapp av i hotellets badstu etter en lang dag. I restauranten kan du nyte vår frokostbuffet, mens lobbybaren er det perfekte stedet å avslutte kvelden med en forfriskende drink. Vi ønsker å gjøre ditt opphold så praktisk og komfortabelt som mulig, og tilbyr derfor gratis parkering til våre gjester. Forretningsreisende kan benytte våre moderne arrangementslokaler som kan huse konferanser og banketter for opptil 280 personer. Møtestedet i toppetasjen har vidstrakt utsikt over Nordsjøen, noe som også gjør dette til et utmerket sted å arrangere bryllup eller andre festligheter.

Hotellfasiliteter

  • Hotellet ligger kun én kilometer fra sentrum.
  • Alle 128 rom har trådløst gratis internett.
  • Gratis adgang til hotellets badstue og gratis parkering på stedet.
  • Syv fleksible møterom med plass til opptil 280 deltakere.
  • Top Hat har en egen takterrasse med utsikt over havnen.
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, kan du gi beskjed til en av våre ansatte under oppholdet. Enten så ordner vi det, eller så trenger du ikke å betale.