Park Inn by Radisson Stavanger Hotel

Lagaardsveien 61 P.O. Box 307 N-4002 Stavanger Norge +47 5176 2000
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Oppdag vårt stilige hotell nær Stavanger sentrum

Moderne og lys innkvartering i hjertet av Stavanger

Stavanger er kjent som en travel kommersiell havn, og fungerer også som en utmerket base for å utforske de vakre fjordene, innsjøene og fjellene i Sør-Norge. Når du bor på hotellet vårt i Stavanger, kan du nyte spennende dagsturer til Lysefjorden eller Jærstrendene. Samtidig er hotellet bare en kilometer fra kjente attraksjoner, restauranter og uteliv i byens sentrum.

Vi har topp bekvemmeligheter, deilig mat, og alle konferansefasiliteter

Alle våre 128 rom i Stavanger har moderne tjenester som gratis høyhastighets-Wi-Fi og satellitt-TV. Vår restaurant på stedet tilbyr kveldsmåltider. Gratis parkering på stedet og et besøk i vår avslappende badstue bidrar til å gi deg et stressfritt besøk. Reiser du til Stavanger i jobbsammenheng? Våre moderne arrangementslokaler kan holde konferanser og banketter for opptil 280 personer. Møtestedet i toppetasjen har vidstrakt utsikt over Nordsjøen, noe som også gjør dette til en utmerket setting for spesielle arrangementer.

Hotellfasiliteter

  • Vårt hotell i Stavanger ligger kun en kilometer fra sentrum.
  • Alle 128 rom har høyhastighets-Wi-Fi.
  • Ta gjerne et deilig kveldsmåltid i vår restaurant.
  • Gratis adgang til hotellets badstue og gratis parkering på stedet.
  • Syv fleksible møterom med plass til opptil 280 deltakere.
  • Top Hat har en egen takterrasse med utsikt over havnen.
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er 100 % fornøyd med er det bare å gi beskjed til personalet vårt under oppholdet ditt, så vil vi rette opp i det eller la deg slippe å betale.