Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 10149 Tallinn Estland +372 62 88 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Lennusadam sjøflyhavn/museum

Hvis du har lyst til å vite mer om Estlands sjøfartshistorie, bør du ta en tur innom Lennusadam sjøflyhavn. Havnen består av et museum og en dokk med et enormt isbryterskip. Inne på museet kan du se en ubåt på nært hold i tillegg til mange andre maritime krigsmaskiner.
 

Estiske skatter fra sjøen


Dette er et av de største museene i Estland, og kolleksjonen er svært populær blant både besøkende og fastboende. Det første du legger merke til når du går inn i sjøflyhangarene, er den enorme britiske ubåten Lembit som henger fra taket. På samme sted finner du også Maasilinn, det eldste bergede skipet som har sunket i estisk farvann. Museet har kinosaler, interaktive utstillinger og et lekehjørne for barn. Ønsker du en matpause, kan du velge mellom restauranten og kafeen.

Når du har sett alle utstillingene i hangaren, kan du gå til havnen utenfor og ut på dekket til isbryterskipet Suur Tõll. Dette var et av verdens kraftigste isbryterskip da det ble bygd i 1914. Skipet er nå et museum som alle kan besøke. Om bord kan du se offisersmessen, kapteinens lugar, kjelerommet, motorrommene og mange utstillinger.
 

Turer og arrangementer


Hvis du reiser med barn, kan du delta på museets familiesøndager. På denne familiedagen får du en omvisning av utstillingene, en film, spill og mer. Det er mulig å bli med på turer som er rettet mot voksne og forretningsgrupper, og det tilbys også seminarer om viktige problemer innen sjøfart. Du kan dessuten leie stedet for arrangementer. Selv om du er i Tallinn av helt andre grunner, vil du bli fristet til å besøke sjøflyhavnen.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn ligger bare en kort kjøretur fra havnen og museet. Bestill et komfortabelt rom med en perfekt beliggenhet på vårt hotell, så får du god tilgang til noen av de beste attraksjonene i byen samt til gamlebyen.