Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 10149 Tallinn Estland +372 62 88 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Oppdag Kalamaja-distriktet

Det sovjetiske grenseområdet var en gang stengt, men har nå blitt en kul og blomstrende bydel. Kalamaja-distriktet var opprinnelig et område fullt av industrielle bygninger og trehus. Nå har området blitt en perfekt setting for trendy butikker, flotte restauranter og uteliv. Her kan du tilbringe en kveld med god mat eller besøke noen av attraksjonene.
 

Se hipster-området i Tallinn


Noe av det beste du kan gjøre i Kalamaja er å besøke det kreative strøket Telliskivi Loomelinnak. Her kan både beboere og forretningsdrivende sette sitt eget, kreative preg på området. Det finnes ti bygninger med over 25 forretninger som selger kule gaver og klær, i tillegg til et hav av restauranter. Kos deg med markeder, god mat i trendy kafeteriastil og vakker offentlig kunst. Hvis du er interessert i vintage-shopping, har du kommet til rett sted. Her finner du flotte vintagebutikker så vel som et loppemarked hver fredag.

Det arrangeres dessuten en rekke begivenheter på Telliskivi hvert år, blant annet livemusikk og komediekvelder i den populære baren Pudel. Over 400 kulturelle begivenheter arrangeres hvert år, så du vil garantert få med deg noen av dem i løpet av besøket.
 

Andre attraksjoner i området


Når du har fått sett det kreative strøket, bør du også ta en tur til Sjøflyhavnmuseet. Museet er også kjent som Estlands maritime musem, og det er dedikert til alt som har med sjøfart å gjøre. En enorm ubåt henger ned fra taket, og en gammel isbryter er ankret ved bryggen. Inne kan du se militærutstyr i full størrelse og lære mer om Estlands sjøfartshistorie.

Sjøfestningen/fengselet Patarei Merekindlus er også en flott severdighet. Du kan besøke det gamle fengselet sammen med en guide, og se den forlatte sovjetbygningen i all sin fryktinngytende prakt. Det er både kaldt og mørkt på innsiden, så ta på deg varme klær og ta med deg en lommelykt hvis du kan. Dette er perfekt for alle som liker å se uberørt historie. Guiden kan også fortelle deg noen historier om bygningene underveis.