Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 10149 Tallinn Estland +372 62 88 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Den vakre Aleksander Nevskij-katedralen i Tallinn

Den russisk-ortodokse Aleksander Nevskij-katedralen står i sterk kontrast til de røde hustakene i Tallinns gamleby. Tsar Aleksander III ga ordre om å bygge kirken, og arbeidet ble fullført i år 1900. Kirkens vakre arkitektur gjør den til en av de mest populære attraksjonene i området.
 

En forbløffende struktur på toppen av Toompea


Denne nydelige katedralen er rett og slett et kunstverk i seg selv. Denne lille biten av Russland i Talllinn er en av byens mest populære attraksjoner med sine løkformede kupler og tåreformede vinduer. Du kan se hele strukturen ruve over deg når du går opp Toompea-åsen. Dette er det perfekte utsiktspunktet hvis du vil ta bilder av de røde teglstenstakene i gamlebyen. Du bør også ta noen bilder av kirkens fasade.
 

Gå inn i denne monumentale kirken


Hvis du elsker russisk arkitektur og har lyst til å ta en titt på innsiden, vil kirken ønske deg velkommen inn. Det er ikke lov å ta bilder, men inngang er gratis, så ta gjerne en tur innom for å se de vakre kunstverkene inne i kirken. Veggene er dekket av ikonografi og vinduer som forteller helgenenes historier, og det er nesten som om den enorme plassen får verden til å bremse opp. Kvinner oppfordres til å dekke til håret når de går inn. Besøkende bes også om å være stille, siden prekener fremdeles holdes her.

Hvis du er interessert i russisk arkitektur eller gjenstander fra sovjetperioden i Estland, finnes det en rekke imponerende attraksjoner du kan besøke. Du kan for eksempel besøke Patarei-fengselet og den falleferdige sportsarenaen Linnahall ved vannet eller sjøflyhavnmuseet hvor du kan se krigsmaskiner og ubåter. Alle disse attraksjonene ligger i nærheten av Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, så du trenger ikke å dra langt for å se interessante sovjetiske steder.