Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 10149 Tallinn Estland +372 62 88 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Moderne innkvartering i nærheten av Tallinns historiske gamleby

Stilige rom med ypperlige fasiliteter i Estlands hovedstad

Dette moderne hotellet i Tallinn ligger i hjertet av hovedstaden og har enkel tilgang til gamlebyen og parlamentsbygningen i Estland. Hotellet ligger i kort avstand fra mange attraksjoner i sentrum, deriblant shoppingmuligheter, teatre og restauranter. Hotellet er både stilig og moderne, og ønsker deg velkommen til sine 465 smakfullt dekorerte rom med kaffe- og tekoker og luftkondisjonering.

God mat, gratis Wi-Fi og møtelokaler

Spis på stedets restaurant, som serverer et utvalg av grillede spesialiteter. Du kan også slappe av i bakeriet eller i en av våre to barer. Dra nytte av gratis rask Wi-Fi og praktisk parkering både utendørs og i garasje. Etter en travel dag kan du lade batteriene i vårt omfattende spa med badstueområder eller ta en treningsøkt sammen med en personlig trener i vår sportsklubb. Vårt hotell i Tallinn har omfattende møtelokaler, inkludert 14 allsidige konferanserom. Alle konferanserommene har gratis tilgang til rask wifi og moderne audiovisuelt utstyr for å sikre at møtene blir både komfortable og produktive.

Hotellfasiliteter

  • Hotellet ligger ideelt til i nærheten av gamlebyen, jernbanestasjonen og flyplassen.
  • De totalt 465 rommene og suitene er innredet i ulike stiler og har fasiliteter som gratis tilgang til rask Wi-Fi, kabel-TV og kaffe- og tekoker.
  • Du kan nyte raffinerte røykaromaer og saftige kjøttstykker spekket med smak i restauranten Grill 250°.
  • Ta en tur innom Cubano Bar eller baren på Grill 250° hvis du vil ha noe forfriskende å drikke. Bakeriet på stedet, Café Mademoiselle, serverer deilige søtsaker. Nyt en rekke sunne og mettende retter, fra grillet fisk og kjøtt til sprøe salater og signaturretter.
  • Garasje på stedet og utendørs parkering for 16 EUR per døgn
  • Slapp av i sportsklubben, vann- og badstuesenteret og velværespaet. Treningssenteret er stengt for gulvbytte fra 30.05 til 09.06. Treningssenteret er åpent fra 10.06.
  • Fleksible konferanserom med siste nytt innen teknologisk utstyr og gratis tilgang til rask Wi-Fi.
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, kan du gi beskjed til en av våre ansatte under oppholdet. Enten så ordner vi det, eller så trenger du ikke å betale.