Park Inn by Radisson Hotel og konferansesenter Oslo Alna

Tevlingveien 21 Alna 1081 Oslo Norge +47 23 28 77 00
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Velkommen

Dette nye hotellet på Alna i Oslo tilbyr komfortabel overnatting i moderne omgivelser.
Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Alna, ligger lett tilgjengelig langs en av hovedfartsårene til byen, bare ni kilometer fra sentrum. Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre Oslo, Alna og Radisson Blu Hotel, Oslo Alna holder til i samme bygg og representerer vårt «dual brand concept». De to hotellene samlet inneholder 348 nye rom med moderne design. For å booke et Radisson Blu rom besøk. Hotellet kan tilby nydelige retter fra vårt kreative kjøkken i Restaurant Betula og forfriskende drinker i hotellets Birk Lobby Bar. Treningsrommet har utstyr for en effektiv treningsøkt. Radisson Blu Hotel og Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre, Oslo Alna deler på 1800 kvadratmeter møteareal, inkludert en konferansesal på hele 634 kvadratmeter.

 

  • Dra nytte av beliggenhet med enkel tilgang til E6, Oslo Lufthavn og hundrevis av bedrifter i Alna-området. 
  • Parkering ved hotellet gjør det enkelt å være på reisefot, hvor du betaler 250 kr i døgnpris eller 25 kr i timen. For et komplett tilbud, benytt deg av vår parkeringspakke.
  • Velg fra 206 Park Inn rom og suiter inkludert gratis trådløst internett og LCD flatskjermer.
  • Safe Hotels sertifisering: Gjestenes sikkerhet mens de bor hos oss er noe vi tar på alvor. Derfor har Park Inn by Radisson inngått et samarbeid med den internasjonalt anerkjente sikkerhetskonsulenten Safehotels Alliance for å sikre at våre ansatte er så forberedt som overhodet mulig på enhver situasjon som kan oppstå.
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, kan du gi beskjed til en av våre ansatte under oppholdet. Enten så ordner vi det, eller så trenger du ikke å betale.