Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Museum i Oslo

Oslo er en liten hovedstad, men en skal ikke skue hunden på hårene. Norges største by har en lang rekke museer som ikke finnes maken til. Med alt fra samtidskunst, utstillinger som viser landets historie, sport og transport, har Oslo et variert og rikt museumsliv å by deg på. Enten du vil utforske det siste innen samtidskunsten, gjøre dypdykk i reisene til de eventyrlystne eller lære mer om fredsprisvinnere er hovedstaden rette sted. Her sikrer du deg en kulturell opplevelse du ikke glemmer med det første.
 

Majestetiske Munch

Edvard Munchs verker ble donert til Oslo kommune etter hans død, og inneholder blant annet 1100 malerier, 4500 tegninger og akvareller i tillegg til 6000 bøker, som du kan oppleve ved Munchmuseet. Her finner du både audioguider på norsk og engelsk, en museumsbutikk og en permanent dokumentarutstilling. Edvard Munch er en av modernismens viktigste kunstnere, verdensberømt for hans grafiske arbeider og malerier, som «Skrik» og «Madonna».  Her finner du en kunstsamling av ypperste klasse.
 

Fabelaktige Bygdøy 

På Bygdøy venter en rekke museer i kort avstand fra Oslo sentrum. Her kan du lære mer om en eventyrferd av de sjeldne ved Frammuseet, hvor Fridtjof Nansens båt med samme navn står utstilt i all sin prakt. Kon-Tiki-museet ligger like ved, og her kan du lære mer om Thor Heyerdahls spektakulrære seilaser med balsaflåten Kon-Tiki samt sivbåtene Ra og Tigris. For et unikt og levende innblikk i norsk historie kan du legge turen innom Norsk Folkemuseum, som ligger kun en kort gåtur fra Fram- og Kon-Tiki-museet. Ved folkemuseet finner du samlinger av hus og gjenstander fra hele landet, som presenterer kulturforhold i et historisk perspektiv, samt et stort friluftsmuseum med et rikholdig aktivitetsprogram.
 

Storslagne Astrup Fearnley

Hele Norges storstue for samtidskunst, Astrup Fearnley-museet, ligger på Tjuvholmen i hjertet av Oslo. Under museets tak finner du skiftende utstillinger av ledende internasjonal og nasjonal samtidskunst. Astrup Fearnley har etablert seg som en viktig institusjon på Norges kunstneriske scene. Kunstnere som Francis Bacon, Andy Warhol, Anselm Kiefer og Damien Hirst har alle vært utstilt på museet. Dette er stedet for å oppleve kunst i verdensklasse.

Hovedstadens museumsverden ligger bare et steinkast unna Park Inn by Radisson Oslo. Hos oss får du både et komfortabelt og innholdsrikt opphold i hjertet av byen. Trenger du hjelp til å finne veien til museene kan du bare spørre hotellets personale, som med glede sender deg i riktig retning.