Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1103 anmeldelser fra reisende

Nr. 28 av 102 hoteller i Oslo

Excellent

296

Very Good

576

Average

184

Poor

27

Terrible

20

Forretninger
223
Par
463
Reise alene
79
Familie
152

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rom mot Øvre Slottsgate har lite trafikkstøy (Jørn K)
    Tue Jul 11 03:28:02 CDT 2017
  • Vi fekk et rom i 5 etasje der var det ypperlig å sove. (Erik H)
    Thu Aug 25 01:21:20 CDT 2016
  • Be om et stille rom. Vi lå ut mot hovedgaten som hadde "alle" trikker og busser forbi. Vinduet måtte være lukket for å få litt ro. (Bjørn S)
    Thu Jul 14 06:01:52 CDT 2016
  • Sikkert bråkete med vindu mot gata, siden trikken går her. Rolig mot bakgården. (ToveKG)
    Sun Mar 27 11:57:01 CDT 2016
  • I recommend a room that is not on the first floor beacause of potential noise from the streets. (Jon O)
    Sun Mar 20 07:39:04 CDT 2016
Traveler Photos Street at the Park Inn by Radisson Oslo The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

josefernandoa160

"Fint hotell i sentrum"

Reviewed november 23, 2017    Trip type:  Forretninger

Det er en fint hotell midt i sentrum av byen med enkelt men flott rom, god seng å sove i med merkelig belysning over senga. God valuta for pengene. Det var svært lite utvalg av veganske produkter i frokostbuffeten.

Les mer  

Stayed desember 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

Service

MayHelen M, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  november 29, 2017

Hei josefernandoa160 Tusen takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du hadde et fint opphold hos oss. Vi håper å se deg igjen her snart - velkommen tilbake! Vennlig hilsen, MayHelen Midtrud Service Manager

John Harald F
Oslo, Norge

"Supert ved ankomst. Middels under oppholdet. Dårlig ved ut-sjekk"

Reviewed november 20, 2017    Trip type:  Par

Vi ankom fredagskvelden den 17. alt ok. Lørdags morgen da vi skulle spise frokost ble vi ved ankomst i spisesalen spurt om frokost-bonger, noe jeg ikke hadde. Vi ble henvist til resepsjonen for å kjøpe frokost-bonger siden vårt rom ikke var oppført med at frokost var inkludert i prisen. Jeg henvendte meg til resepsjonen der det var kø med andre gjester i samme ærend og fikk kjøpt 2 stk. frokost-bonger for denne dagen, som skulle bli belastet mitt Visa-kort. Da vi pakket koffertene på rommet, søndags morgen-morgen fant jeg 2 stk. frokost-bonger som hadde falt på gulvet ved ankomst fredags kvelden. Se bildet under. Ved ut-sjekk kl. 05.20 søndags morgen ønsket jeg at beløp kr. 320,- for frokosten fra dagen før kunne bli ‘tilbakeført’ eventuelt slettet. Dette kunne ikke resepsjonisten hjelpe meg. På mitt spørsmål om det er vanlig at det utstedes frokostbonger ved ankomst hvis frokost ikke er inkludert, svarte hun: 'Nei'. Forstå det den som kan.

Les mer  

Stayed desember 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

MayHelen M, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  november 29, 2017

Kjære John Harald F, Tusen takk for at du har tatt deg tiden å dele ditt inntrykk etter nylige opphold på Park Inn by Radisson Oslo. Tilbakemeldingen ovenfor er én vi har mottatt direkte og vi har sendt svar, hvis du skulle ønske legge frem mer informasjon er det bare å ta kontakt. - Velkommen igjen! Mvh, MayHelen Midtrud Service Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC