Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1197 anmeldelser fra reisende

Nr. 32 av 104 hoteller i Oslo

Excellent

322

Very Good

616

Average

201

Poor

31

Terrible

27

Forretninger
247
Par
496
Reise alene
88
Familie
169

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rom mot Øvre Slottsgate har lite trafikkstøy (Jørn K)
    Tue Jul 11 03:28:02 CDT 2017
  • Vi fekk et rom i 5 etasje der var det ypperlig å sove. (Erik H)
    Thu Aug 25 01:21:20 CDT 2016
  • Be om et stille rom. Vi lå ut mot hovedgaten som hadde "alle" trikker og busser forbi. Vinduet måtte være lukket for å få litt ro. (Bjørn S)
    Thu Jul 14 06:01:52 CDT 2016
  • Sikkert bråkete med vindu mot gata, siden trikken går her. Rolig mot bakgården. (ToveKG)
    Sun Mar 27 11:57:01 CDT 2016
  • I recommend a room that is not on the first floor beacause of potential noise from the streets. (Jon O)
    Sun Mar 20 07:39:04 CDT 2016
Traveler Photos The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo Street at the Park Inn by Radisson Oslo The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

StigS335

"Utmerket hotell"

Reviewed september 05, 2018    Trip type:  Forretninger

Et moderne og tipp topp hotell i hjertet av Oslo. Passer ypperlig for forretningsreisende. En vennlig og serviceinnstilt personale. Nye flotte rom med et stort og moderne bad, Meget god frokost. Kan anbefale dette hotellet på det varmeste.

Les mer  

Stayed september 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Hanne O, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  september 07, 2018

Kjære StigS335. Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive om din opplevelse hos oss. Det er gledelig å lese at du hadde et flott opphold hos oss, og at det passet ditt forretningsliv. Det er selvrfølgelig ekstra gledelig å lese at teamet på hotellet var vennlige og serviceinnstilte. Det er fantastisk for de å få vite at det harde arbeidet de legger ned hver dag gir resultater. Så det skal jeg sørge for å formidle videre. Håper jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Hanne Olsen, Front Office Manager.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC