Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1126 anmeldelser fra reisende

Nr. 30 av 102 hoteller i Oslo

Excellent

300

Very Good

587

Average

189

Poor

27

Terrible

23

Forretninger
231
Par
470
Reise alene
80
Familie
156

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rom mot Øvre Slottsgate har lite trafikkstøy (Jørn K)
    Tue Jul 11 03:28:02 CDT 2017
  • Vi fekk et rom i 5 etasje der var det ypperlig å sove. (Erik H)
    Thu Aug 25 01:21:20 CDT 2016
  • Be om et stille rom. Vi lå ut mot hovedgaten som hadde "alle" trikker og busser forbi. Vinduet måtte være lukket for å få litt ro. (Bjørn S)
    Thu Jul 14 06:01:52 CDT 2016
  • Sikkert bråkete med vindu mot gata, siden trikken går her. Rolig mot bakgården. (ToveKG)
    Sun Mar 27 11:57:01 CDT 2016
  • I recommend a room that is not on the first floor beacause of potential noise from the streets. (Jon O)
    Sun Mar 20 07:39:04 CDT 2016
Traveler Photos Street at the Park Inn by Radisson Oslo The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

Oyvind50

"Weekend i Oslo"

Reviewed juni 04, 2018    Trip type:  Par

Topp beliggenhet og kort vei til alt. fine og rene rom med veldig gode senger. Hyggelig og hjelpsom betjening. Litt dårlig utvalg til frokost og til tider tomt for brød og pålegg. Generelt en god hotellopplevelse og bor gjerne her igjen.

Les mer  

Stayed juni 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Hanne O, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  juni 06, 2018

Kjære Oyvind50. Tusen takk for din tilbakemelding her på TripAdvisor.com. Det er gledelig å lese at du var fornøyd med våre flotte og rene rom, og det fantastisk at komforten på sengen også stod til dine forventninger. Vi bestreber hardt ved å yte god service og Yez I can holdning til alle våre gjester, og det er veldig hyggelig at du er fornøyd med teamet på hotellet. Det skal jeg sørge for å formidle tilbake. Håper jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til en ny og god hotellopplevelse neste gang du besøker hovedstaden. Med vennlig hilsen Hanne Olsen, Front Office Manager.

christianflataas

"Bra"

Reviewed mai 20, 2018    Trip type:  Par

Manglet bare kjøleskap på rommet og ikkludert frokost parkerings mulighetene kunne vært bedre men det funket helt greit�� alt i alt ett perfekt opphold beliggenheten var bra rommet var bra og personalet var gyggelige��

Les mer  

Stayed mai 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Hanne O, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  mai 28, 2018

Kjære Christian Flataas. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om din opplevelse hos oss. Ved rom reservasjon ønsker vi å tilby våre gjester der de selv får muligheten til å inkludere frokost eller ikke. Dette er nytt for det norske markedet som vi har hatt i to år, og flere hoteller skal følge denne etableringen. Bestiller du uten frokost kan man i tillegg få kjøpe "breakfast voacher" i resepsjonen for 160 kroner, dette skal personalet i resepsjonen også informere deg om ved innsjekk. Det er selvfølgelig trist å lese at du ikke var fornøyd med at rommet ikke hadde kjøleskap, men vi har dessverre ikke kjøleskap på være rom, men resepsjonen er svært behjelpelig og kan eventuelt oppbevare mat og drikke kaldt i en av våre kjøleskap i resepsjonen. Men jeg skal ta dine tilbakemeldinger til etteretning sammen med teamet, og se om vi kan ordne med kjøleskap på våre oppgraderte businessrom og juniorsuite. Håper alikevel at du hadde et fint opphold hos oss og jeg håper jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Hanne Olsen, Front Office Manager.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC