Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1070 anmeldelser fra reisende

Nr. 26 av 102 hoteller i Oslo

Excellent

283

Very Good

564

Average

180

Poor

26

Terrible

20

Forretninger
219
Par
450
Reise alene
72
Familie
149

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Rom mot Øvre Slottsgate har lite trafikkstøy (Jørn K)
    Tue Jul 11 03:28:02 CDT 2017
  • Vi fekk et rom i 5 etasje der var det ypperlig å sove. (Erik H)
    Thu Aug 25 01:21:20 CDT 2016
  • Be om et stille rom. Vi lå ut mot hovedgaten som hadde "alle" trikker og busser forbi. Vinduet måtte være lukket for å få litt ro. (Bjørn S)
    Thu Jul 14 06:01:52 CDT 2016
  • Sikkert bråkete med vindu mot gata, siden trikken går her. Rolig mot bakgården. (ToveKG)
    Sun Mar 27 11:57:01 CDT 2016
  • I recommend a room that is not on the first floor beacause of potential noise from the streets. (Jon O)
    Sun Mar 20 07:39:04 CDT 2016
Traveler Photos Street at the Park Inn by Radisson Oslo The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

John Harald F
Oslo, Norge

"Supert ved ankomst. Middels under oppholdet. Dårlig ved ut-sjekk"

Reviewed november 20, 2017    Trip type:  Par

Vi ankom fredagskvelden den 17. alt ok. Lørdags morgen da vi skulle spise frokost ble vi ved ankomst i spisesalen spurt om frokost-bonger, noe jeg ikke hadde. Vi ble henvist til resepsjonen for å kjøpe frokost-bonger siden vårt rom ikke var oppført med at frokost var inkludert i prisen. Jeg henvendte meg til resepsjonen der det var kø med andre gjester i samme ærend og fikk kjøpt 2 stk. frokost-bonger for denne dagen, som skulle bli belastet mitt Visa-kort. Da vi pakket koffertene på rommet, søndags morgen-morgen fant jeg 2 stk. frokost-bonger som hadde falt på gulvet ved ankomst fredags kvelden. Se bildet under. Ved ut-sjekk kl. 05.20 søndags morgen ønsket jeg at beløp kr. 320,- for frokosten fra dagen før kunne bli ‘tilbakeført’ eventuelt slettet. Dette kunne ikke resepsjonisten hjelpe meg. På mitt spørsmål om det er vanlig at det utstedes frokostbonger ved ankomst hvis frokost ikke er inkludert, svarte hun: 'Nei'. Forstå det den som kan.

Les mer  

Stayed desember 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

helge313
Oslo, Norge

"Veldig fint hotell, men tacky belysning over senga"

Reviewed november 19, 2017    Trip type:  Forretninger

Veldig fint hotell med det du kan forvente av den prisen du betaler, men ikke så mye mer. Beliggenheten er ideal for de som vil oppleve byen eller de som er på jobbreise. For de som liker det, finnes det farget belysning på oversiden av sengerammen. Personlig ga det heller assosiasjoner til mer tvilsomme steder.

Les mer  

Stayed desember 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

L7013ETeriks
Oslo, Norge

"Litt av hver"

Reviewed november 13, 2017    Trip type:  Forretninger

Internettet var utrolig dårlig. Først og fremst dårlig fart, leverte maksimalt 15 mbits, det var veldig mye verre enn 4g på telefonen. Tv hadde for lite kanaler, og de kanalene som var funket ikke slik som de skulle. Mye støv i rommet, rennholdet var okay, men alle kan ta 10 sekunder og gå over alle overflater og fjerne støv.. Ingen kjøleskap. Personalet var veldig flink til å høre og notere problemet til gjestene, men i mitt tilfelle så ble ikke ting fulgt opp

Les mer  

Stayed desember 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

AndresGjerme, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  november 15, 2017

Kjære L7013ETeriks, Tusen takk for at du tok deg tid til å evaluere ditt oppold på Park Inn by Radisson Oslo. Din mening betyr mye for oss og det er svært beklagelig å lese at vi ikke klarte å leve opp til dine forventninger denne gangen. Det var foretatt en oppgradering og veldikehold på nettet i vårt nabolag i forrige uke, dette i forbindelse med renoveringen som pågår i regi av Oslo Kommune for Kvadraturen. Vi er kjent med at dette forårsaket problemer med nett og TV i perioden. Dette ligger dessverre litt utenfor vår kontroll, men vi har vært forhåndsvarslet om at det kunne oppstå noen mindre problemer underveis. Ellers så skal det være en hastighet på et sted mellom 10 og 20 mbps per bruker med utgangspunkt i fordeler nettet på huset, ut fra en total kapasitet på 1 gigabyte for hotellet. Siden vi ikke har motatt andre klager på nett eller TV siden vi åpnet, går vi ut fra at du dessverre ble ett offer for oppgraderingen i regi av Kommunen og deres underleverandører. Jeg noterer videre kommentarene om ingen minikjøleskap, oppfølging, og støv på rommet som jeg har også sendt videre til avdelingslederen for renhold for generell kvalitetssikring. Du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss direkte med romnummeret du hadde slik at vi kan følge det ytterligere opp. Vi håper å ha gleden av å ønske deg velkommen tilbake og jeg ønsker deg en nydelig dag. Med de aller beste hilsener, Andrès Reyes Gjerme Service Manager Park Inn by Radisson Oslo

oivind_husby
oslo

"sentralt"

Reviewed oktober 17, 2017    Trip type:  Par

Hurtigere innsjekk og vurderinger av gjestenes behov. Bedre renhold på rommet er påkrevd. Sentral beliggenhet dog med en del arbeid ute i gata som ødelegger noe for helthetsinntrykket. Parkering er dyrt i Oslo og tilgjengelighet utenom P Hus er begrenset

Les mer  

Stayed november 2017

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

AndresGjerme, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  oktober 19, 2017

Kjære oivind_husby, Takk for at du tok deg tid til å evaluere din opplevelse på Park Inn by Radisson Oslo her på TripAdvisor. Din mening betyr mye for oss og dine kommentarer vil bli tatt til etterretning. Det er dessverre for øyeblikket en del arbeid i kvartalet og du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss vedrørende renholdet på rommet. Det er videre svært hyggelig å lese at du satt pris på vår beliggenhet samt servicen ved innsjekk. Vi håper å ha gleden av å ønske deg velkommen tilbake og jeg ønsker deg en nydelig dag. Med vennlig hilsen, Andrès Reyes Gjerme Park Inn by Radisson Oslo

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC