Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Velkommen til vårt hotel i Oslo sentrum

Park Inn by Radisson Oslo ligger perfekt til i hjertet av Norges vakre hovedstad.Her bor du komfortabelt i moderne omgivelser, kun et steinkast unna byens yrende shoppinggate, Karl Johan, med sine mange butikker, kafeer og restauranter. Populære attraksjoner som det kongelige slott og Akershus festning ligger også i umiddelbar nærhet til hotellet.

Perfekt for både jobb og fritid

Vi har 118 innbydende og moderne rom, og tilbyr alle gjester gratis trådløst internett. Med moderne møterom og kort avstand til offentlig transport, egner hotellet seg perfekt for både jobb- og fritidsreisende.

Hotellfasiliteter

  • Hotellet har perfekt beliggenhet, enten du vil shoppe, utforske historiske attraksjoner, oppleve kultur eller vandre gatelangs for å ta det yrende bylivet.
  • Bo på ett av våre 118 innbydende overnattingsrom og opplev komfort og fargerikt design.
  • Start dagen med vår varierte frokostbuffet i frokostrestauranten og nyt en drink eller to i vår trivelige RBG lobbybar.
  • Hos oss finner du 6 moderne og fleksible møterom perfekt for møter og seminarer.
  • Hotellet vårt er helt røykfritt.
  • Vi tar våre gjesters sikkerhet på alvor. Derfor har vi inngått et samarbeid med den internasjonalt anerkjente sikkerhetskonsulenten Safehotels Alliance, for å sikre at våre ansatte er så forberedt som overhodet mulig på enhver situasjon som kan oppstå.
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, kan du gi beskjed til en av våre ansatte under oppholdet. Enten så ordner vi det, eller så trenger du ikke å betale.