Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Go #runinn

Velkommen til #runinn-rutene til Park Inn by Radisson Central Tallinn
#runinn-rutene er spaser-, løpe- og sykkelruter som gjestene våre kan følge. De starter og slutter ved hotellet. Rutene er planlagt av teammedlemmene våre for å hjelpe alle treningsentusiaster, fra amatørjoggere til ivrige løpere og syklister, med å opprettholde treningsrutinene. På veien vil du få oppleve de beste løpe- og sykkelrutene området kan by på.

Bare velg fra listen under:

Tallinn Kadriorg 5 km #runinn

Denne ruten er bare noen kilometer lang, og tar deg gjennom den vakre Kadrioru-parken. Du kan til og med ta trikken et par stopp hvis du vil. Denne grønne øya har en historie som strekker seg tilbake til 1600-tallet, da Peter den store bestemte seg for å bygge et slott her. I dag finner du den estiske presidentboligen her. Svaner har sitt hjem ved innsjøene, og hvis du sniker deg rundt i stedet for å løpe, kan du til og med støte på en flaggermus. Det finnes fem ulike flaggermusarter i Kadrioru-parken. Dette er litt uvanlig, siden parken ligger i Tallinn sentrum. Denne ruten passer perfekt for både løping og spasering.

Tallinn Kalamaja 5 km #runinn

Hvis du vil ha en både vakker og interessant joggerute, anbefaler vi denne ruten på 5 kilometer. Storparten av ruten ligger på en separat vei som er forbeholdt joggere, fotgjengere og syklister. Ruten er dekket av et tynt lag småstein, så den er både vennlig og myk for føttene. Den er heller ikke så veldig lang, så forhåpentligvis har du nok tid og energi til å se deg litt rundt. 
 
På veien kan du se flere historiske bygninger og føle på den magiske atmosfæren i en av de eldste bydelen i Tallinn. Du kan starte langs Narva maantee i vest. Fortsett langs Mere puistee til du kommer til Tallinn Linnahall, som er den eneste offentlige kystbygningen som ble konstruert under sovjetperioden. Etter omtrent 900 meter vil du se Patarei fengselsmuseum på høyre side. Etter omtrent 200 meter svinger veien litt til høyre. Fortsett til du ser Tallinn sjøflyhavn som stiger opp foran deg. Dette er det største museet i Estland. Sjøflyhangarene av forsterket betong gjør det også til et viktig arkitektonisk og historisk monument på internasjonal skala. Her kan du stoppe for en liten hvil, eller du kan snu og jogge tilbake til der du begynte.

Tallinn Pirita 5 km #runinn

Denne ruten er litt lengre. Du kan selvfølgelig forkorte ruten selv ved å snu når du føler for det. Ruten går langs kysten av Tallinnbukten. Her kan du beundre den nydelige utsikten over havet og byen og nyte den herlige brisen. Du har to valg: Du kan enten ta en mer privat rute vekk fra trafikken, eller du kan løpe langs Narva maantee-fortauet, som vil føre deg til den samme ruten. På kartet har vi markert én retning langs kysten og en annen langs Narva maantee.
 
Kontakt resepsjonen for mer informasjon.

VIKTIG:
Park Inn by Radisson Central Tallinn tilbyr #runinn-ruter for gjestenes skyld og gir ingen garantier med hensyn til #runinn-rutenes sikkerhet eller egnethet.

Gjester som benytter seg av #runinn-ruter har selv fullstendig ansvar for all risiko for tap, inkludert personskader.

Snakk med en lege før du begynner med et treningsprogram.