Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Beliggenhet

Viser x av y hoteller

Kjøreanvisninger

Få tilgang til severdigheter og shoppingmuligheter fra vårt hotell i Tallinn sentrum
Fra dette hotellet i Tallinn sentrum har du lett tilgang til attraksjoner som Aleksander Nevskij-katedralen samt til shopping- og forretningsstrøkene. Du kan gjerne se deg litt rundt i den historiske gamlebyen, som ligger i gangavstand fra hotellet. Havnen i byen ligger bare én kilometer unna, og fra jernbanestasjonen to kilometer unna kan du enkelt reise til Estlands andre større byer. Hotellet ligger også nær motorveier og byens flyplass.

Transport:

  • Tallinn havn – 1 km unna
  • Jernbanestasjon med forbindelser til de største byene i Estland (Tartu, Valga og Narva) – 2 km unna
  • Tallinn lufthavn – 5 km unna

Ankomme hotellet med bil
Fra Tallinn lufthavn: Kjør cirka 100 meter langs Lennujaama-veien. Ta til høyre på Tartu-veien og fortsett i omtrent to kilometer. Hold deg litt til høyre (under broen) og fortsett på Tartu-motorveien. Følg skiltingen for Stockholm/E67/Helsingi (Helsingfors). Ta til høyre og følg Pronski-gaten i omtrent 500 meter. Ta til venstre og følg Narva-veien i omtrent 100 meter. Hotellet ligger på høyre side.

Fra Tallinn havn: Kjør omtrent 22 meter. Ta til venstre inn på Sadama-gaten og fortsett omtrent 450 meter. Ta til venstre inn på Mere-bulevarden og fortsett 190 meter. Hold deg litt til venstre og følg Ahtri-gaten omtrent 600 meter videre. Fortsett rett frem for å holde deg på Ahtri-gaten. Ta til høyre inn på Jõe-gaten og fortsett 280 meter. Ta til høyre inn på veien Narva (følg skiltingen til sentrum) og fortsett omtrent 91 meter. Hotellet ligger på høyre side.
 

Parkering