Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Smarte møter og arrangementer

Vårt smarte møte- og arrangementskonsept er bygd på tre søyler
Park Inn by Radissons smarte møte- og arrangementskonsept er en miljøvennlig tilnærming til møter som binder deltakerne sammen via teknologi. Fleksibiliteten vil imøtekomme alle dine behov.

Tilkobling:

  • Vi vet hvor viktig det er å være tilkoblet, så vi tilbyr gratis raskt, trådløst internett. Dette gir deg muligheten til å holde oversikt over e-poster, surfe på internett og være oppdatert via sosiale medier.
  • Vi sørger også for at fasilitetene våre har minst én strømkontakt per to deltakere samt adaptere for ulike enheter.

Valg:

  • Nøkkelordet er variasjon. Vi vil at hele valgprosessen skal være så enkel som mulig, så vi har utviklet ulike pakker. Blant disse er møter per time, halvdagsdelegat, heldagsdelegat og 24-timers Residential-pakker.
  • Du kan dra nytte av vårt smarte matkonsept neste gang du skal ha et arrangement hos oss. Vårt smarte matkonsept inneholder kaffepauser med balansert ernæring og lunsj for folk med ulik smak. Vi kan også imøtekomme mennesker med spesielle diettbehov, for eksempel dem med matallergier eller vegetarianere.
  • Planlegger du et internasjonalt arrangement? Park Inn by Radisson har fleksible møtelokaler på ulike destinasjoner verden rundt. Du kan bruke vårt fasilitetssøk på nett for å finne lokalet som passer best for ditt arrangement.

Lokalsamfunn:

  • Oppdag hvor hyggelig det er med den unike servicefilosofien Yes I Can!SM på Park Inn by Radisson.
  • Vi bryr oss om planeten vår. Think Planet-programmet vårt fokuserer på å skape smarte vaner som sparer både strøm og vann samt reduserer avfall.
  • Vårt hotell har vært medlem i det internasjonale miljøvurderingsprogrammet Green Key siden 2001. Ved hjelp av miljøvennlige rengjøringsprodukter, verktøy og praksiser, har vi skapt et sunt og komfortabelt arbeidsmiljø for deg og dine deltakere.