Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Sjøflyhavnen

Sjøflyhavnen i Tallinn ble opprinnelig bygget i 1916–17 for å legge til rette for Peter den stores kystfestning. Sjøflyhangaren ble omgjort til et museum i 2010–12 og var det første betongskjellet av denne størrelsen i verden til å bli renovert. Hangarene er svært unike arkitektonisk sett. I dag legger havnen til rette for Europas mest spennende utstillingssenter, hvor hele familien kan få en unik, interaktiv opplevelse.

Estlands maritime museum
Her vil alle i familien få sjansen til å lære om historiske begivenheter og tekniske ting om båter og fly. Samtidig kan dere more dere med engasjerende aktiviteter. Du finner ingen andre museer som dette. Bli gjerne med på spennende aktiviteter både inne og ute, for eksempel en tur i ubåt- og flysimulatorer, seiling med miniatyrskip eller en tur til akvariet. Estlands maritime museum tilbyr en omfattende reise gjennom krigshistorien til sjøs og i luften, helt opp til moderne tid. Du kan i tillegg lære om den estiske kystkulturen og se den største isbryteren i verden.

En liten hvil med utsikt over byen
Når du har fått med deg alle de spennende aktivitetene og ekspedisjonene inne på museet, kan du sette deg ned og slappe av i kafeen og restauranten. Her kan du beundre utsikten over havnen i Tallinn mens du spiser et nydelig kystmåltid fra Estland.

Du kan lett komme deg til sjøflyhavnen fra Park Inn by Radisson Central Tallinn, da den ligger bare 10 minutter unna med bil eller cirka 20 minutter unna med offentlig transport. Du kan også ta en fin spasertur på 30 minutter for å komme deg dit. Hotellet ligger midt i sentrum av byen, så alle de historiske og kulturelle høydepunktene og de spennende interaktive aktivitetene på sjøflyhavnen ligger like i nærheten.