Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

KUMU kunstmuseum

Hvis du liker kunst og estisk kultur, er KUMU kunstmuseum en attraksjon du absolutt bør få med deg. Dette imponerende museet åpnet i 2006 og har siden den gang tilbudt et bredt utvalg av fremragende kunstutstillinger for både turister og lokalbefolkningen.

Utstillinger og arrangementer
I 2008 ble KUMU Tallinn tildelt prisen European Museum of the Year av European Museum Forum. Siden da har KUMU fått mye skryt verden rundt for variasjonen i sine utstillinger, sine aktiviteter for både unge og gamle og ikke minst for sine undervisningsprogrammer for barn. Museet stiller ut noe av det aller beste innen nasjonal og internasjonal kunst, og organiserer også flere kulturarrangementer året rundt. Det er ikke bare fantastiske utstillinger du kan se på museet. Bygningen er et kunstverk i seg selv med sin post-modernistiske arkitektur.

Vakre omgivelser
Bygningen består av syv etasjer. Det meste av museet ligger faktisk under bakkeplan for å få museet til å virke mindre enn det egentlig er. Museet viser det beste innen klassisk og moderne kunst, og du kan nesten gå deg vill i de uendelige, ovale korridorene og de vakre omgivelsene. Museet er omgitt av et vakkert utendørsområde og Kadriorg-parken, og er en attraksjon du ikke bør gå glipp av.

Det er lett å komme seg til KUMU med offentlig transport eller til fots fra Park Inn by Radisson Central Tallinn. Fyll dagen med kunst og kultur før du vender tilbake til ditt stilige rom. Du har mulighet til å trene på treningssenteret, slappe av i spaet eller nyte et kulinarisk måltid i hotellets restaurant. Etterpå kan du dra ut og ta deg noe å drikke i en lokal cocktailbar.