Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Oppdag en livlig og historisk by fra vårt hotell i Tallinn

Livlige Tallinn er kjent for sin middelalderarkitektur, som ser ut som den kommer rett fra et eventyr. Hele gamlebyen er faktisk oppført på UNESCOs verdensarvliste. Park Inn by Radisson Central Tallinn ligger bare fem minutters gange fra dette historiske landemerket, hvor de brosteinsbelagte gatene bugner av restauranter, kulturelle severdigheter og butikker. Vårt Tallinn-hotell ligger også bare fire kilometer fra flyplassen og én kilometer fra fergeterminalen, så du trenger ikke å slite for å finne frem etter en tung dag på reisefot.

Når du først er i den estiske hovedstaden, bør du få med deg en dagstur til travle Pirita, hvor både turister og lokalbefolkningen liker å dra på strandturer. Direktebussen til Pirita stopper rett foran Park Inn, så du kan nyte solen ved Østersjøen på under 30 minutter. Du kan også ta en 12-minutters spasertur til Sadama-markedet, der du kan smake på utsøkt lokalmat, som røkt fisk. Og hvis du trenger noen suvenirer, så hvorfor ikke kjøpe litt estisk keramikk?

Kos og komfort i sentrum av byen

Våre 245 rom og suiter er skreddersydd for å passe din prisklasse enten det er –gjesterom, premium-rom eller superior-rom, – men alle har moderne bekvemmeligheter. Rommene på dette Tallinn-hotellet har alt fra blendingsgardiner og klimaanlegg til rask Wi-Fi og kabel-TV, så det er lett å føle seg som hjemme.

Sulten etter en dag med sightseeing? Stikk innom Restaurant Kompass, som byr på en variert meny med både lokale og internasjonalt inspirerte retter. Du kan starte dagen med en frokostbuffé, lade batteriene med en sunn lunsj og slappe helt av med en à la carte-middagsmeny. Hvis du er på forretningsreise, vil våre fire møterom med høyteknologisk audio-visuelt utstyr og spesialutformede menyer garantere at arrangementet blir vellykket.
 
  • Vi ligger bare 500 meter fra den historiske og fascinerende gamlebyen i Tallinn, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.
  • De 245 flotte og komfortable rommene har rask Wi-Fi, og er det perfekte stedet for litt hvile etter en lang dag.
  • De familievennlige rommene med barnevennlige køyesenger har nok av plass til alle i reisefølget.
  • Du kan gjerne spise på vår Restaurant Kompass, som serverer et bredt utvalg av utsøkte og sunne retter.
  • Fire møterom for opptil 150 personer.
  • Behold toppformen på treningssenteret vårt og slapp av i privat badstue og boblebad.
  • Vi har to parkeringsplasser på stedet som du kan bruke mot et lite gebyr. Det er bare å parkere bilen og dra ut på oppdagelsesferd.
  • I praktisk avstand fra tog, busser og ferger og bare fire kilometer fra flyplassen.
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, kan du gi beskjed til en av våre ansatte under oppholdet. Enten så ordner vi det, eller så trenger du ikke å betale.
Hotellbrosjyre