Park Inn by Radisson Aberdeen Hotel

1 Justice Mill Lane AB11 6EQ Aberdeen Storbritannia + 44 (0) 1224 592 999
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Helgeopphold i Aberdeen

Med et vell av fascinerende kulturelle, kulinariske og kommersielle innslag, er Aberdeen perfekt for en weekendreise. Med beliggenhet ved Nordsjøen tilbyr Aberdeen de besøkende det beste fra både storbyen og landsbygda.

Park Inn by Radisson er det perfekte stedet å bo når du vil ha en miniferie i Aberdeen. Med beliggenhet nær byens livlige sjøside og havn, har dette hotellet i sentrum av Aberdeen hele Skottlands «Granite City» rett utenfor døren.

Bestill et helgeopphold i Aberdeen på Park Inn by Radisson.

By og landsbygd – miniferie i Aberdeen
Det er et vell av ting å gjøre og oppleve i Aberdeen for enhver smak og alder – både i selve byen og på landsbygda i nærheten.

Aberdeen er en kompakt by som enkelt kan ses til fots. Ta en spasertur langs de flotte granittfasadene som omvandler byen til glitrende sølv på solrike dager. Turister på miniferie kan utforske det majestetiske universitetet eller nyte den gammeldagse sjarmen i gamlebyen Old Aberdeen.

Hvis du ønsker å komme deg ut av byen, gir den nærliggende skotske landsbygda deg godt med muligheter for fotturer og fiske. Det er også en rekke slott her – inkludert det kongelige fristedet Balmoral og Castle Dunnotar, der Franco Zeferelli filmet Hamlet.

Nyt et helgeopphold på Park Inn by Radisson Aberdeen Hotel
Når du kommer til Aberdeen for et helgeopphold, er Park Inn by Radisson et ideelt valg. Hotellet har førsteklasses fasiliteter i hjertet av byen, inkludert et moderne treningssenter, fullt utstyrte konferanse- og møterom som passer for alle typer arrangementer, samt sofistikert bespisning på anerkjente RBG Bar & Grill.

Bestill et helgeopphold i Aberdeen i dag.