Park Inn by Radisson Aberdeen Hotel

1 Justice Mill Lane AB11 6EQ Aberdeen Storbritannia + 44 (0) 1224 592 999
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Familievennlige opphold

På Park Inn by Radisson Aberdeen vet vi at når du er på reise med familien, utgjør de små detaljene en stor forskjell. Det er derfor vi har introdusert det familievennlige tilbudet vårt for å hjelpe deg og familien med å føle dere som hjemme når dere er hjemmefra. Barn bor og spiser gratis, og vi har mange morsomme aktiviteter for å sikre at de små nyter oppholdet hos oss.

Fulle mager. Fornøyde mammaer.
Dine små er kanskje små, men menyutvalget er stort! Uansett hva de har lyst på, finnes det mange deilige og sunne alternativer. Barnemenyene er tilgjengelige hele uken, og barn under 12’spiser gratis, så sett av plass til desserten. Barnestoler er tilgjengelige på forespørsel. 

Godt med plass
De tilstøtende familievennlige rommene gir dere godt med plass. La de små nyte friheten av å ha sitt eget rom, mens dere samtidig kan holde et øye med dem. 

Barneseng for urolige små
De små trenger god komfort. Med en barneseng kan du strekke deg ut i den store senga, mens barnet sover trygt i egen seng! 

Sen utsjekking for de som elsker late morgener 
Sov godt og lenge! Sen utsjekking (helt frem til kl. 18.00) gir deg ekstra tid til å gjøre deg klar og nyte resten av oppholdet. Ligg litt ekstra lenge eller slapp av med et deilig bad. 

Surf4free for å holde deg tilkoblet 
Å være borte hjemmefra trenger ikke å bety at du ikke kan nyte komforten du er vant til hjemme. Tenåringene kan holde kontakten med venner og sosiale medier, mens de små kan spille spill og lese god natt- historier. Vi vet at’disse små detaljene kan utgjøre en stor forskjell.
  • Room for the whole family
  • Colorful main and side dishes
  • Dunnotar Castle
  • No need to yawn after a full nights rest
Nærliggende barnevennlige attraksjoner
Aberdeen er en vennlig by der det er mye å se og gjøre, og det er enkelt å komme seg rundt. Vi er sikre på at du vil like disse nærliggende barnevennlige attraksjonene:

Codonas Amusement Park
De minste kan nyte barnekarusellene og låven med dyr, mens de større barna kan utfordre seg selv i klatretårnet eller suse nedover den brusende tømmerrenna. Datoer og åpningstider varierer gjennom året. Sjekk nettsiden for gjeldende åpningstider. 

Codonas Amusement Park


Doonies Farm 
Bondegården Doonies spenner over 540 km² og er hjem til en rekke sjeldne dyrearter, som Indian Runner -ender og Eriskay-ponnier, som er enda sjeldnere enn pandaer. Gården er én av bare to skotske bondegårder som har fått benevnelsen Approved Conservation Farm Park. Barn under 2 år går inn gratis.

Gården er åpen onsdag–søndag fra kl. 10.00–15.30 i månedene april–august, og stengt om vinteren. 

Doonies Farm


Boardwalk House of Fun 
Ha det gøy med bowlingbaner, laser tag, trampoliner, klatrevegger, spillehaller, karaoke og biljard. Det finnes også en spillavdeling for voksne, en kafé og en bar. Åpningstidene varierer med årstidene, så sjekk nettsiden for detaljer. 

Boardwalk House of Fun


Kartstart 
Besøk en av de største innendørs kartingbanene i Skottland. Kartstart har en innendørsbane som er nesten dobbelt så lang som standardlengden på kartingbaner, perfekt for all slags vær! Ha det gøy med toppmoderne gokarter og elektroniske rundetider, så blir det ikke noen krangling om hvem som kjører fortest! Det er åpent fra kl. 12.00–19.00 på ukedager, og 12.00–20.00 i helgene. Banen stenger daglig mellom kl. 17.30 og 18.30. Forhåndsbestilling er nødvendig. 

Kartstart


Linx Ice Arena 
En av Skottlands’beste skøytebaner. Linx tilbyr skøyteøkter, privatlærer og helgedisko for tenåringer. Åpningstidene varierer gjennom året, og kan variere i henhold til tidspunktene for hockeykamper. Se nettsiden for mer informasjon. 

Linx Ice Arena


*Vilkår og betingelser 
  • Barn under 16 år bor gratis når de deler rom med forelder/foreldre, så lenge romtypen har nok antall senger eller plass til en ekstraseng. 
  • Barn fra 12 år og yngre spiser frokost gratis når de kommer sammen med minst én forelder når frokost er inkludert i prisen, eller med en forelder som kjøper frokost på hotellet. 
  • Barn fra 12 år og yngre spiser middag fra barnemenyen når de kommer sammen med minst én forelder som betaler fullpris for minst én hovedrett. 
  • Tilbudet er kun gyldig i forbindelse med overnatting. Romservice er ikke inkludert i tilbudet. 
  • Tilbudet er tilgjengelig på hoteller i Storbritannia og Irland.