Happiness Guarantee med Park Inn by Radisson®-frokost.

På Park Inn by Radisson jobber vi sammen for å gjøre din verden til et lykkeligere sted. Fra det ekstra smilet fra personalet vårt til frokosten vi serverer for at du skal kunne starte dagen på best mulig måte, leveres alt med en Happiness Guarantee. Sett farge på morgenen din med frokost på Park Inn by Radisson. Vi bryr oss om helsen din, så vi tilbyr deg ferske, økologiske produkter. Vi bryr oss om alle, så du vil alltid finne lokale ingredienser med noe for enhver smak. Vi bryr oss også om hvordan den ser ut, så vi garanterer at du får knipset et Instagram-verdig bilde. Grab & Go hvis du har det travelt, men du skal vite at uansett hvordan du spiser frokosten din, så vil morgenen bli fargerik og lykkelig.
null
velkommen til park inn-frokost!
Så hva gjør den så spesiell? Bla gjennom og se!

Hva sier gjestene våre?

"Frokosten var oppholdets høydepunkt! Massevis av valgmuligheter med 5 forskjellige juicer, kaffemaskiner fulle av alternativer, et stort utvalg av teposer, massevis av brød og rundstykker å velge mellom, varm frokost, bakverk, skinker, oster, yoghurt, frukt og pannekaker. Utvalget var enestående ..."

Jessica S, TripAdvisor, bodde på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport.
null
bli inspirert!
Historier fra Park Inn-bloggen. Bla videre!

Har vi klart å overtale deg?

Enten du ser etter en sunn frokost, eller hele pakken, så har Park Inn by Radisson alt du kan tenke deg. Og vi vil gjerne vite hva du synes! Del dine beste Park Inn by Radisson-frokostbilder med oss ved å bruke hashtag #ParkInn! Visste du at du også har sjansen til å vinne et gavekort på 50 €?

 
null
utvalgte hoteller
Bla videre for flere hoteller, og nyt at frokosten er inkludert