X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.
null

Moskva

Moskva

Moskva er en by rik på kunst, arkitektur og historie, og trollbinder de besøkende med sine mange attraksjoner. For å oppleve det beste av Moskva, begynner du på Den røde plass, der du finner den ikoniske Vasilijkatedralen, det elegante kjøpesenteret GUM og Kreml. Moskva-turen din burde også inkludere det berømte Bolsjojteateret. Ikke gå glipp av disse populære severdighetene når du besøker Moskva.

Contacting server ...
Turplanlegger
Tilgjengelig tid: 30 minutter
30 minutter
6 timer

Våre hoteller

Utforsk de populære attraksjonene i den russiske hovedstaden med utgangspunkt i vårt moderne hotell i Moskvas historiske distrikt. Hotellet ligger rett ved Den røde plass og Kreml, og bare noen skritt unna metrostasjonen Polyanka.

Nye Park Inn by Radisson Izmailovo Moscow ligger perfekt plassert ved Izmailovo-parken, og ønsker både forretningsreisende og ferierende gjester velkommen til å bo i byens populære østlige bydel.

Bo på Odintsovo-hotellet, rett ved flere av Moskvas forretnings- og feriesteder. Hotellet er praktisk plassert rett ved byens voksende teknologisentrum og kun 4 kilometer vest for Moskvas ytre ringvei.

Dette flyplasshotellet i Moskva ligger 250 meter fra Sheremetyevo internasjonale lufthavn (SVO) og byr gjestene sine på gratis busstransport til og fra terminalene D, E, og F. Bussen går hver halvtime.