Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei N-2060 Gardermoen Norge +47 67 02 40 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Norsk mat

Det første som slår deg når du tenker på tradisjonell norsk mat er trolig en næringsrik rett med fisk eller vilt. Norges fantastiske og ville natur har hatt en klar innflytelse av utviklingen til landets favoritter. Men norsk mat er i stadig utvikling og har flere andre retter, også med et mer moderne preg, å by på. Oslo har blant restauranter med Michelin-stjerner og en rekke restauranter som stadig fornyer det tradisjonelle kjøkkenet.

Den moderne ganen


Hovedstadens cafe- og restaurantutvalg er stadig voksende. Her finner du et vidt utvalg, enten du søker gourmetopplevelsen eller vil sette tenna i gatemat fra alle verdenshjørner. På tvers av byen serverer prisbelønte restauranter gastronomiske nyheter som blander det moderne og det tradisjonelle, og bidrar til å plassere norsk mat på verdenskartet. Oslo har smaker å by på som vil tilfredsstille enhver gane, og til alle anledninger. Her er det bare døgnets timer som begrenser matopplevelsene.

Eksperimentering på kjøkkenet


Reiser du rundt i Norge bør du være forberedt på en fest for smaksløkene. Enten du har lyst på et enkelt, åpent, norsk smørbrød eller rakfisk vil du finne en matrett som tilfredsstiller sulten – eller eventyrsansen. Fisk i alle variasjoner er et populært valg i Norge. De fleste har nok tatt en bit av den tørkede og saltede lutefisken, eller lindret halsen med en velsmakende varm fiskesuppe. En typisk søndagsmiddag er de enkle, men nydelige, kjøttkakene. Dersom du ikke har prøvd reinsdyr er det en delikatesse som må prøves.

Oslo er rette byen for en matelsker. Den er fylt til randen av kafeer, barer og restauranter i toppsjiktet, hvor du kan nyte den beste norske maten. Smaksløkene kommer til å trives på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel. Vår restaurant, RBG Bar & Grill, serverer deg gjerne de tradisjonelle favorittene som en smaksprøve for å sette smaksløkene i gang.