Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei N-2060 Gardermoen Norge +47 67 02 40 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Flytoget

Reiser du via Oslo Lufthavn Gardermoen har du en rask og enkel togforbindelse til Oslo med Flytoget. På knappe 20 minutter kommer du deg fra flyplassen og inn til hjertet av hovedstaden. Der venter en lang rekke attraksjoner og opplevelser. Mellom Flyplassen og Oslo Sentralstasjon stopper toget kun en gang. Skal du videre har toget flere stopp etter både på Nationaltheateret, i Sandvika og helt frem til endestasjonen i Drammen. Det komfortable og stilrene toget sikrer deg en rask reise fra lufthavnen og inn til byens kjerne.
 

Utforsk området

Dersom du deltar på en konferanse på Gardermoen betyr det ikke at du må oppholde deg på flyplassen. Hopp ombord i Flytoget og utforsk området rundt Oslo. Med avganger fra flyplassen hvert 10. minutt er du ikke avhengig av kinkige avgangstider for å komme deg rundt og oppleve hovedstaden. Oslo har flere kulturelle perler og er en sjarmerende by å utforske, enten du er på ferie eller jobbreise. På Munchmuseet kan du oppleve kunst i verdensklasse og på det moderne Astrup Fearnley-museet finner du det fremste av samtidskunsten. Ønsker du å se steinskulpturer kan du se Monolitten og 200 andre kunstverk i samlingen til verdenskjente Vigelandsparken.
 

Nært naturen

Foruten ypperlige museer kan hovedstaden også by på en unik beliggenhet. Her ligger naturen like utenfor og venter. Bli med på fjordcruise på Oslofjorden eller benytt deg av de flotte turområdene som omkranser hovedstaden, for eksempel i Nordmarka. Her kan du kjenne storbyens puls i det ene minuttet og litt senere være helt alene ute i naturen. Dersom du er interessert i historie bør du vurdere en tur til Vikingskipmuseet eller Akershus festning.

Med en egen taklagt gangvei som forbinder både flyplassen og togstasjonen til hotellet skal det godt gjøres å bo bedre lokalisert enn Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel. Den umiddelbare nærheten til flyplassen gjør det til en lek å nå flyene til ugunstige tider.