Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei N-2060 Gardermoen Norge +47 67 02 40 00
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1419 anmeldelser fra reisende

Nr. 3 av 13 hoteller i Gardermoen

Excellent

411

Very Good

672

Average

249

Poor

64

Terrible

23

Forretninger
385
Par
430
Reise alene
161
Familie
260

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Anbefaler rom med utsikt og et stykke unna heisen (Roar N)
    Mon Oct 30 10:56:52 CDT 2017
  • Lydisolasjon i forhold til flyplassen fungerer godt. (DagB45)
    Sat Sep 23 09:16:53 CDT 2017
  • Rom bort fra Gardemoen flyplass er mer stille (Frank W)
    Tue Mar 07 09:04:07 CST 2017
  • Her er alle rom gode (Gudmund Olver S)
    Sun Nov 13 22:07:31 CST 2016
  • Kort gå avstand fra flyplassen, perfekt til overnatting om du har fly avgang dagen etter. (RAF_Roger)
    Fri Jul 29 08:10:24 CDT 2016
Traveler Photos RGB Bar & Restaurant at the Park Inn by Radisson Oslo Airport Lobby at the Park Inn by Radisson Oslo Airport Front Desk at the Park Inn by Radisson Oslo Airport Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo Airport The Standard Queen at the Park Inn by Radisson Oslo Airport

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

lindai809
Drammen, Norge

"MØTEROMS ANMELDELSE"

Reviewed mars 20, 2018    Trip type:  Forretninger

Vi booket et møterom i forbindelse med et landstreff i vår organisasjon. Vi var veldig fornøyde med rommet, bookingen, service og lunsjbuffeten. Aleksander i bookingen var veldig hjelpsom og hjalp til med meste i forbindelse med oppholdet vårt. Slike medarbeidere må ta dere ta godt vare på. Vi kommer garantert tilbake.

Les mer  

Stayed april 2018

Sovekvalitet

Service

Kristin A, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel, svarte på denne anmeldelsen  mars 20, 2018

Kjære Gjest Tusen takk for vat du tok deg tid til å skrive en veldig hyggelig anmeldelse av vårt hotell. Det setter vi pris på. Gledelig å høre at dere hadde et vellykket arrangement hos oss med god service og god lunsjbuffet. Veldig hyggelig å høre at Aleksander var veldig hjelpsom og gjorde dette til et fint opphold. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Kristin N. Aasvangen

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC