Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei N-2060 Gardermoen Norge +47 67 02 40 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


Rangering av reiser fra TripAdvisor:

Basert på 1536 anmeldelser fra reisende

Nr. 3 av 13 hoteller i Gardermoen

Excellent

441

Very Good

728

Average

275

Poor

69

Terrible

23

Forretninger
423
Par
465
Reise alene
170
Familie
281

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Anbefaler rom med utsikt og et stykke unna heisen (Roar N)
    Mon Oct 30 10:56:52 CDT 2017
  • Lydisolasjon i forhold til flyplassen fungerer godt. (DagB45)
    Sat Sep 23 09:16:53 CDT 2017
  • Rom bort fra Gardemoen flyplass er mer stille (FrankW2206)
    Tue Mar 07 09:04:07 CST 2017
  • Her er alle rom gode (Gudmund Olver S)
    Sun Nov 13 22:07:31 CST 2016
  • Kort gå avstand fra flyplassen, perfekt til overnatting om du har fly avgang dagen etter. (RAF_Roger)
    Fri Jul 29 08:10:24 CDT 2016
Traveler Photos RGB Bar & Restaurant at the Park Inn by Radisson Oslo Airport Lobby at the Park Inn by Radisson Oslo Airport Front Desk at the Park Inn by Radisson Oslo Airport Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo Airport The Standard Queen at the Park Inn by Radisson Oslo Airport

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

Aud R

"Perfekt for overnatting på Gardermoen"

Reviewed oktober 27, 2018    Trip type:  Venners utflukter

Dette hotellet har bare blitt bedre og bedre, hyggelig bestjening og god mat i restauranten. God beliggenhet, gåavstand til og fra flyplass, stille og rollig og perfekt for en god natts søvn. Bor nok der igjen og anbefaler gjerne til andre.

Les mer  

Stayed oktober 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

KristinA1682, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel, svarte på denne anmeldelsen  oktober 27, 2018

Kjære Aud Tusen hjertelig takk for en gledelig anmeldelse av hotellet, det setter vi pris på. Hyggelig å høre at du syns hotellet bare blir bedre og bedre med hyggelig betjening, god mat i restauranten og ideelt plassert for en god natt søvn i stille og rolige omgivelser. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Kristin N. Aasvangen

Morten C
Skedsmo, Norge

"Kurs Hotell"

Reviewed oktober 24, 2018    Trip type:  Forretninger

Vi bruker hotellet en gang i året til vårt forhandlerseminar. Det fungerer utmerket. Hotellet har en beligenhet som passer meget bra, da flere av våre kunder kommer med fly.Alt i forbindelse med seminaret ble profft utført.

Les mer  

Stayed oktober 2018

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

KristinA1682, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel, svarte på denne anmeldelsen  oktober 26, 2018

Kjære Morten Tusen takk for en gledelig anmeldelse av hotellet, det setter vi pris på. Hyggelig å høre at dere syns hotellet er ideelt plassert for kurs og konferanse og at alt i forbindelse med deres seminar ble profft utført av oss. Vi gleder oss til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake neste år. Med vennlig hilsen Kristin N. Aasvangen

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC