Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei N-2060 Gardermoen Norge +47 67 02 40 00
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Velkommen

Stil møter bekvemmelighet ved Gardermoen Airport Hotel
Kun noen få steg fra terminalbygningen tilbyr Park Inn by Radisson komfortabel innkvartering med utmerket tilgang til Gardermoen lufthavn. Hotellet byr på 300 lydtette rom med attraktive fasiliteter, som for eksempel gratis høyhastighets trådløst Internett. Etter en dag med møter eller sightseeing, slapp av på rommets vindusbenker for å se på flyene som svever majestetisk gjennom luften.

Besøkende kan også dra nytte av bespisning på stedet, på RBG Bar & Grill, som serverer alt fra internasjonale favoritter til norske spesialiteter. Nyt noe forfriskende å drikke i baren før du legger deg etter en lang flytur. For minneverdige arrangementer med førsteklasses beliggenhet, kan du ta i bruk et av våre 46 toppmoderne møterom eller den 236 kvadratmeter store ballsalen.
  • Hotellet, som ligger kun 20 minutter fra Oslo sentrum med tog, er også tilstøtende Gardermoen lufthavn.
  • Hold deg tilkoblet med gratis høyhastighets trådløst Internett i alle de 300 gjesterommene.
  • Middagsbespisning er enkelt på RBG Bar & Grill, med beliggenhet på dette hotellet ved Oslo lufthavn.
  • Slapp av med noe godt å drikke på hotellets bar.
  • Vårt treningsrom gjør det lett å holde deg i form mens du reiser.
  • Dette hotellet ved Oslo lufthavn utgjør en elegant arrangementssetting med sine 46 konferanserom og utvidbar plass for selskapsarrangement.
  • Gjestenes sikkerhet mens de bor hos oss er noe vi tar på alvor. Derfor har Park Inn by Radisson inngått et samarbeid med den internasjonalt anerkjente sikkerhetskonsulenten Safehotels Alliance for å sikre at våre ansatte er så forberedt som overhodet mulig på enhver situasjon som kan oppstå.
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, kan du gi beskjed til en av våre ansatte under oppholdet. Enten så ordner vi det, eller så trenger du ikke å betale.