Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei N-2060 Gardermoen Norge +47 67 02 40 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Velkommen

Stil møter bekvemmelighet ved vårt hotell ved Oslo lufthavn

Kun noen få meter fra terminalbygningen på Gardermoen finner du komfortabel overnatting med utmerket beliggenhet for reisende med fly til og fra Oslo lufthavn. Hos oss finner du 300 lydtette rom med attraktive fasiliteter, som gratis wifi, flatskjer-TV og individuell klimakontroll. Etter en dag med møter, reising eller utforsking av hovedstaden, slapp av på rommets vindusbenker hvor du kan se på flyene som svever majestetisk gjennom luften.

Frokost og a la carte-meny i hotellrestauranten

Vi legger alt til rette for at ditt besøk hos oss skal blir så avslappende og praktisk som mulig, og tilbyr derfor bespisning i vår egen restaurant, RBG Bar & Grill. Her serverer vi frokost allerede fra kl.05.00, og til lunsj og middag kan du velge blant internasjonale favoritter og norske spesialiteter i vår a la carte-meny. Etter måltidet kan du nyte noe forfriskende å drikke i baren før du legger deg etter en lang flytur.

Lokaler for både møter og spesielle anledninger

Er du på jakt etter et lokale for å avholde møter eller minneverdige selskaper, kan vi tilby 46 toppmoderne møterom og en fantastisk ballsal på hele 236 kvadratmeter. Beliggenheten er helt perfekt for arrangementer med tilreisende deltakere og gjester.

Hotellfasiliteter

  • Hotellet ligger kun noen få meter fra Gardermoen lufthavn og knapt 20 minutter fra Oslo sentrum med tog.
  • Alle våre 300 rom har lydtette vinduer og tilbyr gratis wifi.
  • Nyt en god lunsj eller middag på hotellets  RBG Bar & Grill
  • Avslutt et langt reisedøgn med noe godt å drikke i baren.
  • Hold deg i form i vårt treningsrom.
  • Hotellet er perfekt for arrangementer av ulike slag, med sine 46 konferanserom og elegante ballsal.
  • Vi tar sikkerheten din på alvor når du bor hos oss. Derfor har Park Inn by Radisson inngått et samarbeid med den internasjonalt anerkjente sikkerhetskonsulenten Safehotels Alliance, for å sikre at våre ansatte er så forberedt som overhodet mulig for enhver situasjon som kan oppstå
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, kan du gi beskjed til en av våre ansatte under oppholdet. Enten så ordner vi det, eller så trenger du ikke å betale.