Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Museumsvegen 26 2060 Gardermoen Norge
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Møterom for konferanser og banketter

Hotellet ligger bare sju minutter fra Oslo lufthavn, Gardermoen og har tolv allsidige møterom med det siste innen teknologisk utstyr. Finn det rette lokalet for arrangementet ditt ved hjelp av vårt vennlige og flerspråklige personale. Lokalene våre er designet for å fremme effektive og produktive møter. De holder høy standard og har plass til 388 gjester. I tillegg er det mulig å bestille restaurant- og barområdene for mer uformelle sammenkomster, mottakelser og tilstelninger for nettverksbygging.
  • Conference Room
  • Conference Room
  • Conference Room
  • Meeting Room
  • Meeting Room
  • Meeting Area
  • Meeting Area
Andøya/Lofoten

Arranger et møte eller en bankett for opptil 170 personer i teaterstil. Lokalet har stor takhøyde på fem meter og vinduer fra gulv til tak. I tillegg til den ypperlige ventileringen og det topp moderne tekniske utstyret, vil utvalget av frukt, kaffe, te og mer sørge for at alle på møtet holder seg fokusert.
 
Måløy

Du kan samle opptil 20 deltakere i klasseromstil på møterommet Måløy. Dette lyse og luftige lokalet har ypperlig akustikk, fem meter høye tak og topp moderne utstyr. 
 
Støten

Arranger et intimt møte med to til åtte gjester i Støten-lokalet, som har alt utstyret du trenger for en profesjonell deltakerforsamling.
 
Voss

Planlegg en konferanse eller en presentasjon i Voss-lokalet for to til seks deltakere. Voss byr på inspirerende omgivelser som oppfyller alle målene for møtet ditt, og er naturlig opplyst av gulv-til-tak-vinduene.
 
København 

I likhet med Voss passer København-lokalet for to til seks deltakere i lyse og profesjonelle omgivelser. Det naturlige lyset og den kreative menyen vil gjøre møteopplevelsen enda bedre.
 
Sal og salong 

Arranger messer, utstillinger, tilstelninger for nettverksbygging og cocktailmottakelser i området som ligger spredt rundt salongen, baren, restauranten og resepsjonen. Lokalet passer perfekt for både mindre og større grupper. Takket være den store takhøyden og de store vinduene som vender mot hotellinngangen, kan du ønske gjestene dine velkommen i lyse og innbydende omgivelser.
 
Twin Otter 

Twin Otter-møtelokalene har plass til opptil 60 personer i teaterstil, med mulighet for å dele rommet i to, og skilter med moderne teknisk utstyr og komfortable møbler.

Orion, Spitfire og Hercules 

Gi inntrykk som varer i våre tre lokaler i teaterstil, alle med en kapasitet på 32 gjester. Topp moderne teknisk utstyr og moderne møbler gjør disse lokalene til et praktisk valg.
 
Starfighter 

Arranger et møte med opptil elleve deltakere i vårt Starfighter-lokale, designet for vellykkede møter og med moderne konferanseutstyr.
 
Lounge 

Møt andre og bygg opp nettverket ditt i vår komfortable salong, som passer godt for mindre til mellomstore grupper.Bestillinger for konferanser:
E-post: reservations.airport.oslo.west@parkinn.com 
Telefon: +47 63 94 95 00