Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Museumsvegen 26 2060 Gardermoen Norge
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Bo på vårt elegante og praktiske hotell, bare noen minutter fra Oslo lufthavn


Velkommen til vårt moderne flyplasshotell, perfekt for korte opphold eller møter med forretningspartnere. Hotellet ligger bare fire kilometer fra Oslo lufthavn og tilbyr ypperlige forbindelser både til sentrum og til flyplassterminalene. 

Koselige rom utformet for hvile

Bo på et av våre 233 komfortable rom med design i duse skandinaviske fargetoner, lydisolerte vinduer og blendingsgardiner som sørger for en god natts søvn. Velg mellom et stilfullt Standard- eller Superiorrom, eller gå for juniorsuitene og familierommene når du trenger ekstra plass for opptil fem gjester. Før du flyr kan du nyte et overdådig måltid eller litt rask snacks i Cockpit, vår heldagsåpne restaurant som serverer sesongspesialiteter og bistroklassikere. Lobbybaren er ikke bare et sted der du kan nyte forfriskninger, men også et livlig møtested for internasjonale reisende. For forretningsformål kan du bestille et av våre moderne møterom med alt av nødvendig teknisk utstyr, og dra nytte av våre ekstratjenester, som treningssenter, ladestasjon for el-biler, gratis, rask Wi-Fi med mer.

Reisemål i nærheten

Du kommer deg til Oslo lufthavn, Gardermoen på sju minutter med shuttle-bussen, som kjører til og fra flyplassen hvert 20. minutt, 20 timer i døgnet. Det er også lett å komme seg til Oslo sentrum på 40 minutter med offentlig transport eller drosje. Parkering er tilgjengelig ved hotellet.
 
  • “Happiness Guarantee” er vårt løfte til deg. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, kan du gi beskjed til en av våre ansatte under oppholdet. Enten så ordner vi det, eller så trenger du ikke å betale.