Adding Color to Lives

Park Inn by Radisson vil nå med Adding Color to Lives, lansert i september 2015, jobbe med lokale, risikoutsatte ungdommer. Du vil finne Park Inn by Radisson-hotell med flott beliggenhet i mange bysentrum. På mange av disse stedene bor det underprivilegerte ungdommer med diverse problemer.

Sammenhengen mellom vårt fargerike Park Inn-merke og «Adding Color to Our Lives» er lett å se. I dette programmet vil Park Inn by Radisson-hotellene bygge opp et langsiktig forhold med lokale grupper av risikoutsatte ungdommer, fokusere på utvikling av gode egenskaper både i jobbsammenheng og på det personlige planet, og på organisering av fellesskapsprosjekt.

For å starte tiltaket, vil Park Inn-hotellene organisere workshops med gatekunstnere for risikoutsatte ungdommer. I fem ledende byer (Malmö, London, Brussel, Köln og Cape Town) har Park Inn skaffet hjelp fra Joel Bergner (joelartista.com), en kjent veggmaler med et samfunnsoppdrag.Ansvarlig virksomhet

Som en del av Carlson Rezidor Hotels merkevaregruppe, har Park Inn by Radisson® bevist at de tar miljøet og lokalsamfunnet i betraktning ved enhver forretningsavgjørelse.

Ved å styre forretningene våre på en ansvarlig måte, tror vi at vi bygger tillit, gode forhold og oppnår fantastisk gjestfrihet! Når vi opererer på en måte som respekterer menneskerettigheter, er sosialt rettferdige og miljømessig bærekraftige, kan vi lettere innfri vårt sosiale og økonomiske ansvar.

Det prisbelønte programmet, Responsible Business, har konsentrert seg om tre hovedområder. Først på lista, med fokus på mangfold, er inkludering, og også god & sikkerhet og helse for både gjester og ansatte. Nummer to er å engasjere oss i lokalsamfunnet og vise oss ledende innenfor forretningsetikk. Det tredje er å redusere sporene våre hotell avgir i miljøet.

Miljømerker

Miljømerker forsikrer deg om at du bor på et grønt hotell. Et miljømerke som Green Key gir en uavhengig tredjeparts revisjon av hvert hotells rutiner og tiltak for å beskytte miljøet. Per dags dato er 70 Park Inn by Radisson-hotell over hele Europa, Midtøsten og Afrika miljømerkede.

«Spre ordet: Park Inn donerer 1 € for hver gang emneknaggen #addcolortolives brukes» * Trykk Vilkår & Betingelser.
 

Adding Color To Lives

For å lansere dette Responsible Business-programmet rettet mot Park Inn, vil hotellene samarbeide med både lokale og internasjonale kunstnere for å lage veggmalerier sammen med risikoutsatte ungdommer. Veggmaleriene vil bli designet av ungdommene, noe som lar dem uttrykke seg selv på en positiv måte i samfunnet deres.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å gå sammen med oss for å #AddColorToLives.

Miljømerker er viktige for oss

Miljømerker gir en uavhengig tredjeparts inspeksjon av hvert enkelt hotells rutiner, tiltak og handlinger for å beskytte miljøet. Målet vårt er at 100 % av hotellene våre blir miljømerkede.

På slutten av 2015, hadde 272 Rezidor-hotell (eller 77 %) over hele Europa, Midtøsten og Afrika fått miljømerker.