Park Inn by Radisson Stavanger Hotel

Lagaardsveien 61  P.O. Box 307 –  N-4002 –  Stavanger –  Norge –  +47 5176 2000

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Stavanger Hotel og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 320 traveler reviews

Nr. 18 av 26 hoteller i Stavanger

thumbs_up 43% of travelers recommend

Excellent

34

Very Good

112

Average

104

Poor

48

Terrible

22

Forretninger
121
Par
76
Reise alene
27
Familie
43

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Prøv å få rom i den "nye" blokka... (VikingEva)
    Sat Aug 29 03:22:28 CDT 2015
  • be om rom i den nyeste delen, de var vesentlig bedre (Gøran B)
    Wed Aug 12 00:28:56 CDT 2015
  • rom på siden eller mot baksiden er roligere. (Floke2014)
    Wed Aug 05 08:53:21 CDT 2015
  • Forholdsvis trafikkert gate rett utenfor. Velg rom mot baksiden. (Sheikhen)
    Wed Nov 26 19:59:51 CST 2014
  • Stille beliggenhet fremfor utsikt! (Else B)
    Sun Aug 03 01:32:20 CDT 2014
Traveler Photos photo2.jpg photo1.jpg photo0.jpg 84K !B020=35@0_02 84K !B020=35@0_01

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

Egil Andre O
Stavanger, Norway

"Park Inn by Radisson Stavanger"

Reviewed november 05, 2015    Trip type:  Forretninger

Flott hotell. Veldig hyggelige ansatte og fine rom. Savnet et kjøleskap på rommet ellers ingenting å klage på. Stort utvalg i matretter til frokost og herlig mat i hotellets restaurant. Beliggenheten var perfekt og at det var gratis parkering gjorde at man lett kom seg til sentrum som bare er en kort gåtur unna hotellet.

Les mer  

Stayed desember 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Brian G, General Manager på Park Inn by Radisson Stavanger Hotel, svarte på denne anmeldelsen  januar 07, 2016

Hei Egil Andre O, Tusen takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å lese at rommet, frokosten, beliggenheten og parkeringen sto til forventningene dine. Vi har dessverre ikke mini-bar på rommene. Vi håper å se deg igjen snart – velkommen tilbake! Vennlig hilsen, Brian

Johnny S
Stokmarknes, Norway

"Forferdelig!!!"

Reviewed september 24, 2015    Trip type:  Forretninger

Skittent rom hvor funnet av fremmede sine underbukser tok kaka. Service kunne vært bedre! Finner mye mer moderne hotellrom for samme prisen. Disse er også enda mer sentral. Kommer ikke til å bo her flere ganger.

Les mer  

Stayed oktober 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Brian G, Cluster General Manager på Park Inn by Radisson Stavanger Hotel, svarte på denne anmeldelsen  september 25, 2015

Dear Johnny S, Firstly, please allow me to apologies on behalf of the entire team for the concerns you have regarding this hotel. We really focus on the guest experience at our hotels and when we get it wrong, we immediately try to follow up. Our Hotel Manager Seleme Hustad will contact you to further discuss the issues you mentioned. The things you noted are not something usually happening here and we regret you had to experience them. Your feedback is heard, will be carefully discussed on our management meeting and taken into consideration for our improvements. We really hope we will have the opportunity to welcome you back in the near future to make this right. Kind regards, Brian Gleeson

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC


© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.