Park Inn by Radisson Stavanger Hotel

Lagaardsveien 61 P.O. Box 307 –  N-4002 –  Stavanger –  Norge –  +47 5176 2000

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Stavanger Hotel og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 332 traveler reviews

Nr. 14 av 26 hoteller i Stavanger

thumbs_up 43% of travelers recommend

Excellent

35

Very Good

116

Average

109

Poor

49

Terrible

23

Forretninger
128
Par
77
Reise alene
28
Familie
45

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Prøv å få rom i den "nye" blokka... (VikingEva)
    Sat Aug 29 03:22:28 CDT 2015
  • be om rom i den nyeste delen, de var vesentlig bedre (Gøran B)
    Wed Aug 12 00:28:56 CDT 2015
  • rom på siden eller mot baksiden er roligere. (Floke2014)
    Wed Aug 05 08:53:21 CDT 2015
  • Forholdsvis trafikkert gate rett utenfor. Velg rom mot baksiden. (Sheikhen)
    Wed Nov 26 19:59:51 CST 2014
  • Stille beliggenhet fremfor utsikt! (Else B)
    Sun Aug 03 01:32:20 CDT 2014
Traveler Photos photo3.jpg photo2.jpg photo1.jpg photo0.jpg photo2.jpg

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

Gard E. J
Bergen, Norway

"Bra verdi for pengene"

Reviewed april 26, 2016    Trip type:  Familie

Hotelbygningen og heisene bærer tydelig preg av å være noen år gammelt, men med fint oppussede rom, loby og restaurant er det likevel et fint sted å bo. Rommene ville profitert av noe bedre støydemping mot veien utenfor og oppfriskning av baderom. Romslige og hyggelige rom til en fin pris gjør dette likevel til et meget hyggelig budsjett alternativ, i sær hvis man trenger tumleplass for barn. Rommene har tregulv, noe som er bra for astmatikere, og også gir et rent og fresht inntrykk. Frokosten var slik man forventer på hotell og betjeningen svært imøtekommende. Gratis parkering i parkeringshuset vegg i vegg med hotellet gjør det enkelt å ankomme med bil og er et stort pluss.

Les mer  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Brian G, General Manager på Park Inn by Radisson Stavanger Hotel, svarte på denne anmeldelsen  april 28, 2016

Kjære Gard E. J, Tusen takk for din tilbakemelding. Det gleder oss å lese at du hadde et fint opphold, at du likte prisene, frokosten, betjeningen og gratis parkering. Vi håper å se deg igjen snart - velkommen tilbake! Vennlig hilsen, Brian Gleeson

Bjoern Egil K
Stavanger, Norway

"Sentralt, rimelig og god service"

Reviewed april 24, 2016    Trip type:  Forretninger

stille og rolig hotell med 10 min. gange til sentrum med hyggelig betjening og hyggelige rompriser. Enkel matservering i Eatery restaurant og en grei løsning med en enkel bar. Store forretnings rom med ok tilbud med kaffe og te.

Les mer  

Stayed mai 2016

Verdi

Sovekvalitet

Renslighet

Service

Brian G, General Manager på Park Inn by Radisson Stavanger Hotel, svarte på denne anmeldelsen  april 26, 2016

Hei Bjoern Egil K, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss å lese at du likte hotellet, betjeningen, rom prisene, mat serveringen, forretnings rommene og tilbudet av te og kaffe. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake snart. Vennlig hilsen, Brian Gleeson.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC


© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.