Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort

Fageraasen  Fagerasvegen –  2420 –  Trysil –  Norge –  +47 62 44 93 00
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 433 traveler reviews

Nr. 1 av 4 hoteller i Trysil

thumbs_up 83% of travelers recommend
  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Excellent

219

Very Good

152

Average

44

Poor

12

Terrible

6

Forretninger
16
Par
75
Reise alene
6
Familie
265

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(3)
  • Best mot skianlegget. (Inge-Peter M)
    Tue Jun 02 08:39:22 CDT 2015
  • Leilighet mot skiliften eller over utvendig poolområde er best (Kjell G)
    Wed Mar 25 11:36:12 CDT 2015
  • Be om å få ligge mot skiheisene i fjellet. Morgensol, bruk afterski-området på ettermiddag. Men vær obs på støy fra tråkkemaskinene på flere sider av hotellet som starter kl. 0600 på morningen (dette må man vel rene med på et skianlegg). (Marylyn G)
    Wed Apr 23 07:24:27 CDT 2014
Traveler Photos Winter Magic Barken Restaurant Kulpen SPA Stabben Afterski Standard Room

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

Anne Bakken K
Oslo, Norway

"Til Trysil? Velg dette hotellet!!"

Reviewed april 04, 2016    Trip type:  Par

Et fantastisk deilig opphold, i flotte omgivelser både inne og ute. Stilig design og interiør. Alt fungerte som det skulle. God service og hyggelig betjening. Flott rom,god seng, god mat. Lekker spa/velværeavdeling.

Les mer  

Stayed mai 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jonas G, Manager på Park Inn Trysil Mountain Resort, svarte på denne anmeldelsen  april 06, 2016

Hej Anne Bakken K, Tack så mycket för de vänliga orden och för att du tog dig tid att dela med dig om din upplevelse hos oss. Det gladde mig att läsa att du hade en bra vistelse med oss och jag hoppas att vi får välkomna dig tillbaka inom kort. Med vänliga hälsningar, Jonas

Simone W
Drammen, Norway

"Kjempebeliggenhet!"

Reviewed mars 30, 2016    Trip type:  Familie

Hotellet ligger rett ved bakkene i Trysil, det er bare å spenne på ski og ski ned til heisen! Hyggelige ansatte, bra service, fine rom. For det som er glad i mye uteliv og afterskiopplevelser er dette kanskje ikke det rette sted, men jeg savnet det ikke! Intet å klage på!

Les mer  

Stayed april 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jonas G, Manager på Park Inn Trysil Mountain Resort, svarte på denne anmeldelsen  april 06, 2016

Hej Simone W, Tack så mycket för de vänliga orden och för att du tog dig tid att dela med dig om din upplevelse hos oss. Jag blev extra glad att läsa att du tyckte personalen på hotellet var trevliga och hoppas vi får möjlighet att välkomna dig och din familj tillbaka till Trysil inom kort. Med vänliga hälsningar, Jonas

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC