Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort

Fageraasen  Fagerasvegen –  2420 –  Trysil –  Norge –  +47 62 44 93 00

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 338 traveler reviews

Nr. 1 av 4 hoteller i Trysil

thumbs_up 83% of travelers recommend

Excellent

173

Very Good

122

Average

33

Poor

7

Terrible

3

Forretninger
11
Par
56
Reise alene
5
Familie
205

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(3)
  • Best mot skianlegget. (Inge-Peter M)
    Tue Jun 02 08:39:22 CDT 2015
  • Leilighet mot skiliften eller over utvendig poolområde er best (Kjell G)
    Wed Mar 25 11:36:12 CDT 2015
  • Be om å få ligge mot skiheisene i fjellet. Morgensol, bruk afterski-området på ettermiddag. Men vær obs på støy fra tråkkemaskinene på flere sider av hotellet som starter kl. 0600 på morningen (dette må man vel rene med på et skianlegg). (Marylyn G)
    Wed Apr 23 07:24:27 CDT 2014
Traveler Photos null null

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

Solveig S
Fageråsen, Trysil, Norway

"Hotellanlegg midt i alpinbakken"

Reviewed februar 02, 2016    Trip type:  Par

Dette er et flott hotellanlegg med spa-muligheter beliggende midt i alpinbakken i Fageråsen, Trysilfjellet alpinanlegg. Hotellet har både hotellrom og leiligheter og passer for alle. Området har sportsbutikk, bakeri og afterski-pub. I nærområdet er det flere barneheiser og generelt et barnevennlig område. Flott skianlegg for store og små.

Les mer  

Stayed mars 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Johnny B
Trysil Park Inn SAS Fageråsen, Norway

"JEG BESTILT OPPHOLDET FOR Å FEIRE 50 ÅRS DAGEN MIN SAMMEN MED FAMILIEN."

Reviewed januar 25, 2016    Trip type:  Familie

Ble syk med diare, feber og kvalme fredag 22.1.16 etter å ha spist ala kart meny Lam ca kl 2000. Etter ca 20-30 minutter startet frysninger i kroppen, diare hele påfølgende natt og etterhvert noe feber, med kraftig dehydrering. Diare hele dagen 23.1.2016, men noe bedring sent på ettermiddag og kveld, lege ble derfor ikke oppsøkt. Min samboer spiste samme mat og fikk noe lettere diare. Det ble ikke inntatt annen mat fra ankomst Trysil ca kl 1700 og frem til middagen ca kl 2000. Det er derfor overveiende sannsynlig at maten fra hotellet er årsak til sykdomsforløpet. Dette ødela hele helgen for hele familien!

Les mer  

Stayed februar 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jonas G, Manager på Park Inn Trysil Mountain Resort, svarte på denne anmeldelsen  januar 26, 2016

Hej Johnny B, Tack för att du tagit dig tid att skriva om din upplevelse hos oss i helgen. Det var tråkigt att höra att du blev sjuk under din vistelse och vi tar allvarligt på dina misstankar gällande matförgiftning. Efter att ha undersökt detta internt är vår inställning att det inte var något fel på maten vi serverade. Vi har ett omfattande internkontrollprogram som vi följer upp dagligen och vi skulle självklart aldrig servera en maträtt som vi anser vara undermåliig. Maträtterna á la carten checkas och smakas av innan servering för att kontrollera smak och konstistens. Vi hade många gäster som åt i á la carten under helgen, och har förutom ditt fall inte hört någonting om att det skulle vara något fel. Då du även hört av dig till oss via mail och telefon så kommer vi att kontakta dig inom kort. Med vänliga hälsningar, Jonas

Turid Gloslie O
Blystadlia, Norway

"Rent og koselig"

Reviewed september 07, 2015    Trip type:  Venners utflukter

Trives godt og jeg anbefalte mine venner å bo der under Trysilrypa men jeg har problemer å bestille rommene på appen men kan ikke pga engelsk..litt skuffet..Ifjor jeg ringte så var det en som hjalp meg med rypepakke men nå vet jeg ikke hvem jeg skal ringe til???

Les mer  

Stayed oktober 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jonas G, Manager på Park Inn Trysil Mountain Resort, svarte på denne anmeldelsen  september 09, 2015

Hej Turid, Tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig om din upplevelse hos oss på Park Inn Trysil och det är trevligt att läsa att du hade en bra vistelse med oss. Gällande beställningar till nästa år så går det bra att ringa hotellet på 62449300, välj att prata med receptionen och berätta vad du behöver hjälp med, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till. Med vänliga hälsningar, Jonas

Nina P
Trysil, Norway

"Pent hotell med deilig atmosfære"

Reviewed september 07, 2015    Trip type:  Venners utflukter

Veldig koselige rom i moderne ''hytte-stil''. Fint med tørr og varm parkering i underetasjen. Veldig hyggelig personale. Deilig SPA- og badeavdeling. Hadde en helt nydelig ansiktsbehandling og et deilig bad.

Les mer  

Stayed oktober 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC


© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.