Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort

Fageraasen Fagerasvegen –  2420 –  Trysil –  Norge –  +47 62 44 93 00

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 297 traveler reviews

Nr. 1 av 4 hoteller i Trysil

thumbs_up 83% of travelers recommend
  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • Certificate of Excellence 2015 Certificate of Excellence 2015

Excellent

150

Very Good

110

Average

28

Poor

6

Terrible

3

Forretninger
11
Par
49
Reise alene
5
Familie
180

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(3)
  • Best mot skianlegget. (Inge-Peter M)
    Tue Jun 02 12:39:22 CDT 2015
  • Leilighet mot skiliften eller over utvendig poolområde er best (Kjell G)
    Wed Mar 25 15:36:12 CDT 2015
  • Be om å få ligge mot skiheisene i fjellet. Morgensol, bruk afterski-området på ettermiddag. Men vær obs på støy fra tråkkemaskinene på flere sider av hotellet som starter kl. 0600 på morningen (dette må man vel rene med på et skianlegg). (Marylyn G)
    Wed Apr 23 11:24:27 CDT 2014
Traveler Photos Guest Room Skiing Breakfast view The first Poma that gets you up to the slopes

Recent Reviews:

Karin L
Rome

"Strålende beliggenhet og service"

Reviewed april 20, 2015    Trip type:  Familie

Dette er reelt ski in, ski out. Ypperlig beliggenhet, særdeles hyggelig betjening. Meget gode fasiliteter, med basseng, skiskap, skirental, kjøp av heiskort på hotellet, innendørs parkering, god mat, gode alternativer på reaturanter.

Les mer  

Stayed mai 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jonas G, Manager på Park Inn Trysil Mountain Resort, svarte på denne anmeldelsen  april 27, 2015

Hej Karin L, Tack så mycket för de vänliga orden och för att du tog dig tid att dela med dig om din upplevelse hos oss på Park Inn Trysil. Jag blev extra glad att läsa att du tyckte personalen på hotellet gav bra service. Jag hoppas vi får möjlighet att välkomna dig och din familj tillbaka till Trysil inom kort. Med vänliga hälsningar, Jonas

Gudbrand T
Oslo, Norge

"Flott beliggenhet, sviktende komfort"

Reviewed april 07, 2015    Trip type:  Par

Hotellet er et stort og moderne anlegg med mange fasiliteter og en flott, naturskjønn beliggenhet. God og omfangsrik frokostbuffet. God dobbeltsenger som ikke sklir fra hverandre. Dessverre funker ikke alt like bra, og varmtvann i dusjen på rommet kom bare støtvis. Måtte bytte rom på grunn av høylydt støy fra restaurant Barken i det første. Fikk ikke nye håndkler (til tross for at de var lagt på gulvet) og oppreing av senger på en av dagene. Det siste rommet manglet tørkeskap, og i skirommet var ventilasjonen for svak til å få tørre støvler om morgenen.

Les mer  

Stayed mai 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jonas G, Manager på Park Inn Trysil Mountain Resort, svarte på denne anmeldelsen  april 13, 2015

Hej Gudbrand T, Tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss. Jag ber om ursäkt för att vi inte nådde upp till dina förväntningar gällande komforten på hotellet. Vi jobbar ständigt med förbättringar och jag tackar för din feedback. Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka till Trysil igen. Med vänliga hälsningar, Jonas

Odd Andre F
Sykkylven, Norway

"ok"

Reviewed april 03, 2015    Trip type:  Par

Hotellet er topp! Beliggenhet er topp! Resepskonistene er arogante! Som gjest blir du ikke respektert og blir beskylt for å lyge og resepsjonisten sier bare " påstand mot påstand!" på tross av at du som gjest har skriftelig bevis på det motsatte! (epost). Resepsjonisten skal dekke sin økonomiske og personlige "rygg" og valse over deg som gjest!

Les mer  

Stayed mai 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jonas G, Manager på Park Inn Trysil Mountain Resort, svarte på denne anmeldelsen  april 13, 2015

Hej Odd Andre F, Det var tråkigt att läsa din kommentar om vår receptionsperonal. Med tanke på de incidenter som har inträffat under dina vistelser med oss verkar det tyvärr som att vi inte lyckas nå upp till dina förväntningar. Vi jobbar ständigt med förbättringar och skulle du önska diskutera din upplevelse på hotellet vidare så är du välkommen att kontakta mig direkt. Med vänliga hälsningar, Jonas

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC


© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.