Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c –  0157 –  Oslo –  Norge –  +47 22400100
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Det Kongelige Slott

Som den offisielle residensen av den Norske Monark har det kongelige slott huset den norske kongefamilien siden 1849. Dette fantastiske palasset er åpent for omvisning i sommermånedene og trekker tusenvis av besøkende hvert år.

Slottet er åpent for publikum fra juni til august, og besøkende er pålagt å følge en guidet tur. Billetter må kjøpes på forhånd fra et postkontor, og eventuelle gjenværende billetter selges ved inngangen til slottet. Turen tar ca en time – og starter hvert 20. minutt. Det går tre turer på engelsk om dagen.

Visningen tar besøkende gjennom noen av Slottets vakreste lugarer, inkludert Den Hvite Salong, Kong Haakon VII suiten, Fugleværelset, Speilsalen, Den Store Festsal, Store Hallen og Slottskapellet.

Opplev Det Kongelige Slott fra Park Inn by Radisson Oslo
Park Inn by Radisson Oslo ligger kun få minutter fra det kongelige palass, og har en attraktiv beliggenhet for gjester som er interessert i Norges kongefamilie. Hotellet tilbyr komfortable rom samt en misunnelsesverdig beliggenhet i hjertet av byen. Få et fargerikt opphold med Park Inn by Radisson Oslo og nyt Norges hovedstad med stil.