Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c –  0157 –  Oslo –  Norge –  +47 22400100

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Den Norske Opera & Ballet

Den eneste profesjonelle institusjonen for produksjon og formidling av opera og ballett i Norge er Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Dette er den største musikk- og sceneinstitusjonen i landet. Her kan du se opera, konserter og ballett med topp kunstnerisk kvalitet. Det nye operahuset i Bjørvika har blitt en av landets største turistattraksjoner og et av Oslos kulturelle knutepunkter. Den norske Opera & Ballett utgjøres av kompaniene Nasjonaloperaen og Nasjonalballetten i tillegg til Operakoret, Barnekoret, Ballettskolen og Operaorkesteret.

I likhet med kompaniene kan du få med deg varierte og spennende forestillinger, og med overnatting på et Oslo hotell er dette bare noe av det du kan få med deg i byen. Park Inn by Radisson Oslo ligger kort vei til  Den Norske Opera & Ballett. Perfekt for deg som vil kombinere møter og ferie med kultur og avslapning.

Bestill overnatting på Park Inn by Radisson Oslo

Operahuset i Oslo
Med sin karakteristiske arkitektur har Operahuset i Oslo de siste årene blitt et yndet besøksmål for besøkende og fastboende i hovedstaden. Det hvite marmorbygget stiger som et isfjell opp fra fjorden i Bjørvika. Ideen om et eget operabygg kom allerede under 1. Verdenskrig og det ble gjort flere forsøk på å bygge en opera i Oslo etter dette. Først i 1999 ble det vedtatt at Operahuset skulle settes opp i Bjørvika, og en konkurranse ble utlyst for å finne arkitekter som kunne utforme bygget. Snøhetta stakk av med seieren i år 2000 og åtte år etter stod bygget klart slik vi kjenner det i dag.

Operahuset i Oslo er det første operahuset i verden hvor du kan gå på taket av selve bygningen. Tar du turen hit kan du få en fantastisk utsikt over byen og fjorden. Dette lokker mange besøkende hit, i tillegg til de mange forestillingene i løpet av året. Taket har gjentatte ganger blitt brukt til flere utendørsarrangementer som blant annet konserter og filmvisninger.

Oslos attraksjoner
Oslo er en perfekt destinasjon for deg som ønsker å oppleve mye på kort tid. Byens attraksjoner ligger tett og du kan oppleve alt fra Munch museet til fantastiske byggverk som Vigelandsparken og Operahuset  i Oslo. Det meste ligger i gangbar avstand fra hverandre, så legger du en liten plan før du starter sightseeingen kan du få med deg mye i løpet av en dag.

Park Inn by Radisson Oslo har god beliggenhet for deg som besøker Oslo samt komfortable fasiliteter.
© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.