Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c –  0157 –  Oslo –  Norge –  +47 22400100
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Den Norske Opera & Ballet

Den eneste profesjonelle institusjonen for produksjon og formidling av opera og ballett i Norge er Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Dette er den største musikk- og sceneinstitusjonen i landet. Her kan du se opera, konserter og ballett med topp kunstnerisk kvalitet. Det nye operahuset i Bjørvika har blitt en av landets største turistattraksjoner og et av Oslos kulturelle knutepunkter. Den norske Opera & Ballett utgjøres av kompaniene Nasjonaloperaen og Nasjonalballetten i tillegg til Operakoret, Barnekoret, Ballettskolen og Operaorkesteret.

I likhet med kompaniene kan du få med deg varierte og spennende forestillinger, og med overnatting på et Oslo hotell er dette bare noe av det du kan få med deg i byen. Park Inn by Radisson Oslo ligger kort vei til  Den Norske Opera & Ballett. Perfekt for deg som vil kombinere møter og ferie med kultur og avslapning.

Bestill overnatting på Park Inn by Radisson Oslo

Operahuset i Oslo
Med sin karakteristiske arkitektur har Operahuset i Oslo de siste årene blitt et yndet besøksmål for besøkende og fastboende i hovedstaden. Det hvite marmorbygget stiger som et isfjell opp fra fjorden i Bjørvika. Ideen om et eget operabygg kom allerede under 1. Verdenskrig og det ble gjort flere forsøk på å bygge en opera i Oslo etter dette. Først i 1999 ble det vedtatt at Operahuset skulle settes opp i Bjørvika, og en konkurranse ble utlyst for å finne arkitekter som kunne utforme bygget. Snøhetta stakk av med seieren i år 2000 og åtte år etter stod bygget klart slik vi kjenner det i dag.

Operahuset i Oslo er det første operahuset i verden hvor du kan gå på taket av selve bygningen. Tar du turen hit kan du få en fantastisk utsikt over byen og fjorden. Dette lokker mange besøkende hit, i tillegg til de mange forestillingene i løpet av året. Taket har gjentatte ganger blitt brukt til flere utendørsarrangementer som blant annet konserter og filmvisninger.

Oslos attraksjoner
Oslo er en perfekt destinasjon for deg som ønsker å oppleve mye på kort tid. Byens attraksjoner ligger tett og du kan oppleve alt fra Munch museet til fantastiske byggverk som Vigelandsparken og Operahuset  i Oslo. Det meste ligger i gangbar avstand fra hverandre, så legger du en liten plan før du starter sightseeingen kan du få med deg mye i løpet av en dag.

Park Inn by Radisson Oslo har god beliggenhet for deg som besøker Oslo samt komfortable fasiliteter.