Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c –  0157 –  Oslo –  Norge –  +47 22400100
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Museum i Oslo

Oslo er en liten hovedstad men har likevel mange museer. Med alt fra kunstgallerier, utstillinger som fremviser Norges historie, til museum for transport og sport, har Oslo et variert tilbud som egner seg for alle og enhver.

Park Inn by Radisson Oslo er det perfekte hotell for de som ønsker å utforske de mange museer Oslo har å tilby. Med kort avstand til kulturelle attraksjoner inviterer dette moderne hotellet til et komforabelt og innholdsrikt opphold i hjertet av Oslo.

Besøk museene i Oslo
Sikre deg en kulturell opplevelse og besøk et av de mange verdenskjente museene Oslo har å tilby.

Det Historiske Museum er en del av det Kulturhistoriske museum og huser en veritabel skattekiste av norske antikviteter, inkludert samlinger fra vikingtiden og middelalderen.

Kunstelskere anbefales å besøke Munch-museet for å få et glimt av Edvard Munchs berømte maleri «Skrik». Dette kunstverket henger sammen med 11 000 av kunstnerens malerier, inkludert akvareller, grafikk og ytterligere skisser. For et enda større utvalg av norsk kunst, er Nasjonalgalleriet den perfekte destinasjon.

Ta en titt på verdens mest prestisjefylte utmerkelser, og besøk Nobels Fredssenter - et museum dedikert til tidligere Nobels fredsprisvinnere og deres arbeid som inviterer til debatt og refleksjon om krig og fred.

Opplev Oslo museer fra Park Inn by Radisson Oslo
Park Inn by Radisson Oslo tilbyr moderne komfort i hjertet av byen og er det perfekte hotellet for deg som ønsker kort avstand til de mange museer.

Bestill ditt Oslo hotell i dag.