Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c –  0157 –  Oslo –  Norge –  +47 22400100
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 860 traveler reviews

Nr. 27 av 88 hoteller i Oslo

thumbs_up 81% of travelers recommend

Excellent

223

Very Good

456

Average

151

Poor

17

Terrible

13

Forretninger
160
Par
381
Reise alene
52
Familie
111

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Be om et stille rom. Vi lå ut mot hovedgaten som hadde "alle" trikker og busser forbi. Vinduet måtte være lukket for å få litt ro. (Bjørn S)
    Thu Jul 14 06:01:52 CDT 2016
  • Sikkert bråkete med vindu mot gata, siden trikken går her. Rolig mot bakgården. (ToveKG)
    Sun Mar 27 11:57:01 CDT 2016
  • I recommend a room that is not on the first floor beacause of potential noise from the streets. (Jon O)
    Sun Mar 20 07:39:04 CDT 2016
  • Bodde på dobbeltrom og var godt fornøyd med det selv om det var kaldt på rommet:) (LL B)
    Thu Dec 03 13:04:45 CST 2015
  • Rom 705 kan anbefales. (Kari Z)
    Mon Nov 17 03:04:06 CST 2014
Traveler Photos Street at the Park Inn by Radisson Oslo The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo The Standard Balcony at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo Hotel Bar & Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

Yngvar D

"Jobbreise"

Reviewed juli 13, 2016    Trip type:  Forretninger

Jeg bor gjentagende på dette hotellet ved reise til Oslo. Hotellet har en sentral beliggenhet. Gåavstand til restuaranter, kjøpesentre og annen underholdning i Oslo. Betjeningen er meget vennlige og gir deg en varm velkomst. Her føler du deg godt ivaretatt og bor til en fornuftig pris. Gode senger og komfortable rom.

Les mer  

Stayed august 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

TMarthinussen, General Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  juli 18, 2016

Dear Yngvar D, Thank you so much for your glowing review! I am so thankful for your loyalty, and am happy that you choose to stay with us when your travels bring you to Oslo. Please get in touch with me directly should you have any special requests for your next stay! Best regards, torbjorn.marthinussen@parkinn.com Hotel Manager

Kristian N
Oslo, Norway

"Bra hotel"

Reviewed juli 01, 2016    Trip type:  Par

Bra hotel med hyggelig personale. Sentral beliggenhet med kort vei til T-bane. Spisesal var liten og trang. Måtte stå i kø for å få mat, ellers var maten helt gjennomsnittlig. Et stykke å gå til parkeringshus.

Les mer  

Stayed juli 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

TMarthinussen, General Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  juli 03, 2016

Kjære Kristian N, Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din hyggelige tilbakemelding med oss. Det er godt å høre at du hadde et hyggelig opphold. I helgene opplever vi innimellom stor pågang i frokostsalen vår - spesielt nå på sommeren hvor alle vil sove lenge. Det kan lønne seg å stå opp litt før for å slippe stor pågang i frokosten! Jeg håper å kunne få ønske deg velkommen tilbake til Park Inn! Med vennlig hilsen torbjorn.marthinussen@parkinn.com

Synn?ve K
oslo, Norway

"God seng og god mat"

Reviewed juni 21, 2016    Trip type:  Forretninger

Hyggelig betjening, sentralt hotell, god mat og gode senger. Mulighet for connecting room når en reiser med barn. God tilkomst med rullestol på handicaprom - ingen terskel inn til badet (noe vi på andre hotell har erfart ikke alltid er en selvfølge).

Les mer  

Stayed juli 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

TMarthinussen, General Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  juni 23, 2016

Kjære Synnøve K, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - vi setter stor pris på dine positive kommentarer og er veldig glad for at dere hadde et hyggelig opphold hos oss! Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning! Med vennlig hilsen, torbjorn.marthinussen@parkinn.com

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC