Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c –  0157 –  Oslo –  Norge –  +47 22400100

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 711 traveler reviews

Nr. 25 av 86 hoteller i Oslo

thumbs_up 81% of travelers recommend

Excellent

185

Very Good

384

Average

122

Poor

13

Terrible

9

Forretninger
113
Par
338
Reise alene
42
Familie
86

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(2)
  • Rom 705 kan anbefales. (Kari Z)
    Mon Nov 17 08:04:06 CST 2014
  • Rom mot sidegate er det beste. Da er du garantert og få en rolig natt (Runar J)
    Mon Aug 05 07:00:09 CDT 2013
Traveler Photos photo4.jpg photo3.jpg photo2.jpg photo1.jpg photo0.jpg

Recent Reviews:

Jan Torbjornsen... T
Bergen, Norway

"Pensjonist"

Reviewed august 03, 2015    Trip type:  Par

Et rimelig og gjestfritt hotell sentralt i Oslo. Kort vei fra Oslo S og lett tilgjengelig til offentlige transportmidler. Vi valgte hotellet i forbindelse med markering av vårt gullbryllup via booking.com og ble meget fornøyd.

Les mer  

Stayed september 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

CWillersrud, M&E Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  august 04, 2015

Dear Jan Torbjornsen... T, Thank you so much for taking the time to write such a positive review of our hotel. We are very happy to read that you enjoyed your stay with us. I hope you had a memorable wedding anniversary, and that you will visit us again soon. All the best, cathrine.willersrud@rezidorparkinn.com

Nils Petter S
Oslo, Norway

""Rett inn, Rett ut" Hotell."

Reviewed juli 02, 2015    Trip type:  Reise alene

Helt greit overnattings hotell. Vil savne det "Personlige" preget ved flere enn to overnattinger. Allergikere vil kunne få et noe negativt inntrykk. Som støv allergiker bydde rommet på litt utfordring med teppe på gulvet. Men det var rent og stille, så søvnen ble akseptabel. Førsteklasses betjening.

Les mer  

Stayed august 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

CWillersrud, M&E Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen  august 05, 2015

Dear Nils Petter S, Thank you for your honest and balanced feedback. We hope you enjoyed your stay with us. If you should choose to stay with us again, please get in touch with me directly, so that I can make sure that you get a room with wooden floors. That way allergies won´t be a problem. All the best, cathrine.willersrud@rezidorparkinn.com

Jack3478
Vennesla, Norge

"Rent og nytt"

Reviewed mai 31, 2015    Trip type:  Forretninger

Hotellet er nytt, veldig bra holdt. Rommene og fellesarealet var veldig rent og ryddig. Rommet var veldig bra. Rolig, ingen støy. Gode senger. Beliggenheten i forholdt til tog og buss var bra. også veldig tett på handlegater og slottet.

Les mer  

Stayed juni 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC


© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.