Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei –  N-2060 –  Gardermoen –  Norge –  +47 67 02 40 00

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Norsk mat

Det første som slår deg som en tradisjonell norsk rett er trolig en næringsrik rett med fisk eller vilt. Norges fantastiske ville natur har en helt klar innflytelse på landets favorittretter – med laks, reinsdyr og bær som en presentasjon av typiske norske spesialiteter. Norsk mat har dog andre retter med mer moderne preg å by på.

Sett bort i fra de mer tradisjonelle norske rettene har Norge mye moderne mat å by på. Oslos cafe- og restaurantutvalg er stadig voksende og her finnes et vidt utvalg enten du søker gourmet- eller gatemat fra alle verdenshjørner. Prisbelønte restauranter på tvers av byen serverer gastronomiske nytelser som blander det moderne med det tradisjonelle og plasserer norsk mat på verdenskartet.

Finn den beste norske maten ved å bestille et opphold ved Park Inn by Radisson Oslo Airport.

Eksperimentering med norsk mat
Reis rundt i Norge og vær forberedt på en fest for smaksløkene. Fra tradisjonell til eksperimentell, det finnes smaker i Norge for alle. Enten det er et enkelt åpent norsk smørbrød du har lyst på eller rakfisk, så kan du finne norsk mat som tilfredsstiller din sult – eller din eventyrsans.

Fisk i alle variasjoner er et populært norsk valg – prøv den tørkede og saltede lutefisken, eller en varm fiskesuppe. Norske kjøttkaker er enkle, men allikevel nydelige, og reinsdyrsteik må bare prøves, mens Norges store eksportprodukt – røykelaks – finnes over alt.

Ta en ferie i Norge
Hvis du er en matelsker bør du bestille din innkvartering i nærheten av Oslo – en by full av kafeer, barer og restauranter i toppklasse, hvor du kan nyte den beste norske maten. Vår restaurant på Gardermoen har til og med noen av de tradisjonelle favorittene som en smaksprøve for å sette smaksløkene dine igang.

Kun 20 minutter med Flytoget fra Oslo sentrum, bestill på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel for å oppleve nydelig norsk mat – i Oslo og utenfor.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.