Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei –  N-2060 –  Gardermoen –  Norge –  +47 67 02 40 00

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ

Restauranter

Prøv norske spesialiteter på restaurant nær Gardermoen lufthavn
I løpet av ditt opphold i Oslo, kan du prøve tradisjonell norsk mat uten å forlate det komfortable Park Inn. Hotellets RBG Bar & Grill serverer alt fra hjemmelagde supper og sprø salater til norsk laks og andre spesialiteter. Restauranten ved denne innkvarteringen ved Gardermoen lufthavn har plass til opp til 220 gjester i spisestuen og ytterligere 60 i den tilstøtende baren. Sosialiser med venner og andre reisende mens du nyter noe godt å drikke.Lunsj
Utforsk de økologiske valgmulighetene ved vår store lunsjbuffé for et tilfredsstillende måltid midt på dagen. RBG Bar & Grill tilbyr også en to-retters lunsjmeny. Møtedeltakere med travle timeplaner setter pris på muligheten for ekspress-lunsj, som serveres i møterommet.

Middag
RBG Bar & Grill er romslig og innbydende, og er ideell for private selskaper som forretningsmiddager. Kontakt restauranten direkte for mer informasjon om menyalternativer og valg av vin.

À la carte meny

Bar
Vår sofistikerte bar er det perfekte stedet for å slappe av etter middag eller nyte en ettermiddagskaffe. Vi tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer. Baren er åpen hver dag frem til kl. 1.00.


RBG Grill åpningstider

Frokost
05.00 – 09.30 (man – fre)
05.00 – 10.30 (lør – søn)

Lunsj
Etter frokost til kl. 17.00

Middag
Kl. 17.00 – 23.00

Bar
Til kl. 01.00 (daglig)


© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.