Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei –  N-2060 –  Gardermoen –  Norge –  +47 67 02 40 00
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Restauranter

Prøv norske spesialiteter på restaurant nær Gardermoen lufthavn
I løpet av ditt opphold i Oslo, kan du prøve tradisjonell norsk mat uten å forlate det komfortable Park Inn. Hotellets RBG Bar & Grill serverer alt fra hjemmelagde supper og sprø salater til norsk laks og andre spesialiteter. Restauranten ved denne innkvarteringen ved Gardermoen lufthavn har plass til opp til 220 gjester i spisestuen og ytterligere 60 i den tilstøtende baren. Sosialiser med venner og andre reisende mens du nyter noe godt å drikke.Lunsj
Utforsk de økologiske valgmulighetene ved vår store lunsjbuffé for et tilfredsstillende måltid midt på dagen. RBG Bar & Grill tilbyr også en to-retters lunsjmeny. Møtedeltakere med travle timeplaner setter pris på muligheten for ekspress-lunsj, som serveres i møterommet.

Middag
RBG Bar & Grill er romslig og innbydende, og er ideell for private selskaper som forretningsmiddager. Kontakt restauranten direkte for mer informasjon om menyalternativer og valg av vin.

À la carte meny

Bar
Vår sofistikerte bar er det perfekte stedet for å slappe av etter middag eller nyte en ettermiddagskaffe. Vi tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer. Baren er åpen hver dag frem til kl. 1.00.


RBG Grill åpningstider

Frokost
05.00 – 09.30 (man – fre)
05.00 – 10.30 (lør – søn)

Lunsj
Etter frokost til kl. 17.00

Middag
Kl. 17.00 – 23.00

Bar
Til kl. 01.00 (daglig)