Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei –  N-2060 –  Gardermoen –  Norge –  +47 67 02 40 00

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Gardermoen Flystasjon

Da Gardermoen flyplass skulle bygges på midten av 1990-tallet måtte hele den gamle militære flystasjonene rives. Noe ble tatt vare på og kan i dag ses på Gardermoen kulturpark, og en ny moderne militær flystasjon ble bygd nord for den sivile terminalen samtidig som den sivile ble bygd. I dag ligger den avgrenset innenfor Oslo Lufthavn Gardermoen, men deler de samme taxe- og rullebanene.

Tidligere var også den ene av Luftforsvarets tre rekruttskoler på Gardermoen, men i forbindelse med ombyggingen ble den lagt ned og Værnes overtok all utdanning av rekruttene i luftforsvaret. Per dags dato tjenestegjør det ikke mer enn rundt 50-100 soldater på Gardermoen Flystasjon.

Drift på Gardermoen Flystasjon
Selv om flystasjonen på Gardermoen primært ble bygd for å drifte forsvarets C-130 Hercules transportfly har den fått en utvidet rolle. Den operative enheten på flystasjonene er 135 Luftving som består av blant annet Forsvarets Logistikk Organisasjon og 335 Skvadrons. For alt av logistikk og personfrakt innen forsvaret har den blitt et sentralt punkt. Dette gjelder både innenlands og utenlands transport. Stort sett alt som tas imot av statsbesøk til Norge skjer også på flystasjonen. En annen oppgave Gardermoen Flystasjon har er å være en kampklar enhet som skal støtte det sivile samfunnet og levere taktisk lufttransport til militære styrker uansett vær og lysforhold.

Overnatting ved Gardermoen Flystasjon
Med et hotell på Gardermoen flyplass bor du i gangavstand fra det meste i området. Beliggende direkte på Oslo Lufthavn er Park Inn Oslo Airport, Gardermoen Hotell et godt valg for deg som skal besøke Gardermoen Flystasjon. I tillegg til hotellets gunstige beliggenhet er alle rommene godt støyisolerte slik at du kan få en god natts søvn. Du har også treningssenter lett tilgjengelig og kan i hotellets nye og spennende restaurantkonsept RBG Bar & Gril nyte et bedre måltid.

Bestill overnatting ved Gardermoen Flystasjon på Park Inn Oslo Airport, Gardermoen Hotell.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.