Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei –  N-2060 –  Gardermoen –  Norge –  +47 67 02 40 00

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Flytoget Oslo

Flytoget Oslo
Reiser du via Oslo Lufthavn Gardermoen har du rask og enkel togforbindelse til Oslo med Flytoget. På knappe tjue minutter kommer du deg fra flyplassen til hjertet av Oslo og alt av attraksjoner byen har å by på.

Flytoget går vanligvis seks ganger i timen og har i alt ni stopp på veien inn til Oslo og videre.

Bestill et rom på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotell og ha kort og rask vei til Oslo med flytoget.

Ta flytoget til Oslo
En konferanse på Gardermoen trenger ikke å bety at du kun må oppholde deg på flyplassen. Hvorfor ikke utforske området rundt Oslo med Flytoget? Oslo har flere kulturelle perler og er en sjarmerende by å utforske, enten du er på ferie eller jobbreise. Oppdag kunst i verdensklasse på Munch Museet og samtidskunst på Astrup Fearnley Museet, eller la deg imponere av over 200 skulpturer i Vigelandsparken.

I Oslo kan du komme nære naturen med et fjordcruise og fine turområder som omkranser hovudstaden , eller la deg fascinere av historie på Vikingskipshuset eller Akershus festning. Disse attraksjonene og mange flere er tilgjengelige bare en kort togtur fra Gardermoen flyplass og Oslos bykjerne

Overnatting Gardermoen
Leter du etter et hotell i kort gangavstand fra flyplassen, er Park Inn by Radisson Oslo Airport, Hotell Gardermoen perfekt lokalisert. Vårt hotell har en egen taklagt gangvei som forbinder både flyplassen og togstasjonen til hotellet, som gjør at alt av transport er lett tilgjengelig, enten du skal i retning Eidsvoll eller Oslo. Vår nærhet gjør også at du slipper det vanlige stresset med å rekke fly til ugunstige tider.

Reis stressfritt med et rom på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Hotell Gardermoen.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.