Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei –  N-2060 –  Gardermoen –  Norge –  +47 67 02 40 00

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Eidsvoll

 Ved bredden av Norges største innsjø, Mjøsa, ligger Eidsvoll. Med sin nære beliggenhet til Oslo har stedet mye å tilby sine besøkende. Her finner du det historiske Eidsvoll Verk og et vakkert landskap som innbyr til besøk året rundt.

Et bredt tilbud av offentlig transport til resten av landet gjør Eidsvoll til et godt valg for en dagstur. Fra Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotell er det lett å komme seg hit. Togstasjonen ligger i gangavstand fra hotellet og toget tar bare noen minutter, noe som betyr at du kan bruke tiden til å utforske både Eidsvoll og attraksjoner i området.

Utforsk Norge med et hotellrom på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotell.

Historiske Eidsvoll Verk

Besøker du Eidsvoll Verk, kan du oppleve et stykke norsk historie. Det var her utpekte representanter fra nesten hele Norge i 1814 utarbeidet det som skulle bli Norges Grunnlov, og Norge offisielt fikk sin uavhengighet fra Danmark.

Eidsvollsbygingen, hvor Grunnloven ble forfattet, er nok stedets største attraksjon. Den er i dag blitt en del av Norsk Folkemuseum og tilbyr blant annet guidede visninger på innsiden av bygningen. Du finner også her Wergelands hus hvor du kan se mer av den norske historien utstilt og nyte en kopp kaffe i kafeen.

Eidsoll Verk er et sjarmerende lite sted og var tidligere kjent for sin jernverksdrift, som var i drift fra 1624.1822. Etterlevninger fra denne tiden kan i dag finnes på Eidsvoll museet, et friluftsmuseum bestående av 26 bygninger, i form av bilder og ulike artefakter.

Bo i Eidsvoll
Bor du på vårt hotell på Gardermoen flyplass har du noe av det beste av norsk kultur, historie og natur kan by på i nærheten. Vår beliggenhet på Gardermoen, like ved Eidsvoll, gjør det lett å reise til og fra, så bestill et hotellrom på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotell i dag.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.