Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei –  N-2060 –  Gardermoen –  Norge –  +47 67 02 40 00

Finn og bestill

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Pristype
Flere alternativer

Less Options
BESTILL NÅ


Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 786 traveler reviews

Nr. 1 av 12 hoteller i Gardermoen

thumbs_up 80% of travelers recommend
  • GreenLeader Gold GreenLeader Gold

Excellent

248

Very Good

390

Average

114

Poor

24

Terrible

10

Forretninger
192
Par
244
Reise alene
95
Familie
149

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Hjørnerom i 5 etg var romslig og rolig (brittn0rway)
    Sun Aug 02 06:18:14 CDT 2015
  • Standard romma er ok. (Roger R)
    Fri May 15 14:27:57 CDT 2015
  • bra størelse på familie romene (Kristian A)
    Fri Nov 30 19:47:11 CST 2012
  • Be om utsikt mot flyplassen (dersom du liker fly) (blazius)
    Fri Nov 09 15:07:45 CST 2012
  • Vi bestilte nært opp til avreise og fikk en rimeligere pris enn to måneder tidligere da vi sjekket første gang. (BIRKhusky)
    Wed Oct 10 11:40:45 CDT 2012
Traveler Photos More holes in the sheets Ripped sheets! Dusty! Dirty glass Unfinished work? Looks messy

Recent Reviews:

Anita Elisabeth H
Stokmarknes, Norway

"Perfekt for nordlendinger på tur til/fra utlandet"

Reviewed august 23, 2015    Trip type:  Par

For nordlendinger (og andre fra distrikts-Norge) er dette et perfekt hotell når man trenger overnatting i forbindelse med flybytte i tilknytning til utenlandsturer. Man trenger ikke å tenke på avstand mellom hotell og flyplass, dyr busstransport mm. Man kan rusle rett ut av ankomsthallen og til hotellet. Og man får en topp frokost før videre reise.

Les mer  

Stayed september 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Stefan J
Drøbak, Norway

"Bra beliggenhet, dårlig seng"

Reviewed august 10, 2015    Trip type:  Familie

Hotellet ligger i gangavstand fra flyplassen. I omedlebar nærhet av P11, P10 og P2. Det er bra frukost og rommene er bra lydisolert, men sengene er veldig myke og putene er stoppet med mindre skumplastbiter. Ikke spesielt bra.

Les mer  

Stayed september 2015

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC


© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.