Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel

Henrik Ibsens vei –  N-2060 –  Gardermoen –  Norge –  +47 67 02 40 00
Ankomstdato
Utsjekkdato
Rom
1
Voksne
Barn

Anmeldelser

Se hva andre reisende mener om hotellet vårt. Ved å innlemme Tripadvisor på vår side, er det nå enklere for gjestene å både gå gjennom og få undersøkt turen, over hele verden. På denne siden vil du finne anmeldelser på Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel og hvordan våre gjester har rangert oss. Vi håper at du vil finne disse vurderingener nyttig når du planlegger din neste tur med oss. Enten du reiser i forretninger eller fornøyelse, vi ser frem til å ønske deg velkommen!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 1122 traveler reviews

Nr. 2 av 11 hoteller i Gardermoen

thumbs_up 80% of travelers recommend

Excellent

344

Very Good

543

Average

176

Poor

47

Terrible

13

Forretninger
289
Par
355
Reise alene
130
Familie
209

Sted

Sovekvalitet

Rom

Service

Verdi

Renslighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Kort gå avstand fra flyplassen, perfekt til overnatting om du har fly avgang dagen etter. (RAF_Roger)
    Fri Jul 29 08:10:24 CDT 2016
  • Putene var dårlig og bør for bedres kvalitet. (684karstenh)
    Sun Jun 19 03:25:50 CDT 2016
  • Ingen kommentar (Geir F)
    Wed Apr 20 21:58:51 CDT 2016
  • Bestill dobbeltseng om dere er ett par (leirmo)
    Wed Mar 09 04:57:40 CST 2016
  • Be om dobbelt seng om du er par (Arne Mathisen G)
    Sat Mar 05 20:40:43 CST 2016
Traveler Photos RGB Bar & Restaurant at the Park Inn by Radisson Oslo Airport Lobby at the Park Inn by Radisson Oslo Airport Front Desk at the Park Inn by Radisson Oslo Airport Lounge at the Park Inn by Radisson Oslo Airport The Standard Queen at the Park Inn by Radisson Oslo Airport

Recent Reviews:

Språk:
Sorter etter:

Gerd G

"Fantastisk"

Reviewed september 12, 2016    Trip type:  Familie

Min mellomste sønn, Kent Olav Kvamme, bestillte hotellet for meg og min hjelper. Eg trur det var mail. Turen gjaldt behandling på 28 dager, i Puebla/ Mexico. Han kjøyrde oss, og parkerte på parkerings tilbudet til flyplassen. Anbefaler hotellet ved mulige sjanser. Også Face bok. Takk for oppholdet som vi tok, for å sove ei natt før den lange reisa!

Les mer  

Stayed september 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

Jogeir Magnar A
Norway

"Praktisk plassering men tyske meieriprodukte"

Reviewed september 08, 2016    Trip type:  Forretninger

Eit gjennomgåande bra hotell, men 95 kroner for ein tørr baguett som kveldsmat er i overkant dyrt. Dessutan stort minus for tysk yourhurt til frukost (det er ikkje behov for importert youghurt i Norge), og berre Q-mjølk i frukostsalen. Ja til tysk mat i Tyskland, og norsk mat i Norge.

Les mer  

Stayed oktober 2016

Rom

Verdi

Sovekvalitet

Sted

Renslighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC